Filter
Master of Arts ‑tutkinnot

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Pankkitoimintassa

Taiteen maisterin suorittaminen on jotain, mitä monet opiskelijat pyrkivät kohti. Tämä suoritus myönnetään master-ohjelman suorittamisen jälkeen, yleensä alalla, joka ei ole tieteeseen liittyvä, vaikka se ei ole vaatimus. Master of Arts, tai MA, saavutetaan saatuaan kandidaatin tutkinto ja ennen kuin aloitetaan tohtoriohjelman.

Mikä on pankkialan MA? Tämä ohjelma tarjoaa jatkokoulutusta rahoitusalasta ja siitä, miten pankkimaailma toimii. Se keskittyy monille pankkialan aloille, kuten toimintoihin, historiaan, tutkimukseen ja rahoitusmarkkinoiden sovelluksiin. Opiskelija osaa oppia rahoitusstrategioista ja -teknologioista sekä taloudellisista järjestelmistä valitsemalla tarjolla olevia monipuolisia kursseja. On olemassa erilaisia ​​ohjelmia tarjotaan verkossa, joten se on kätevä vaihtoehto kansainvälisille opiskelijoille tai niille, jotka asuvat kaukana kampuksesta.

Pätevyystodistuksella on monia etuja. Ne, jotka suorittavat master-ohjelman, ovat paremmin ymmärtäneet, kuinka taloudellinen toimialue toimii ja voi siirtää tämän tiedon johtamistehtävissä. Pankkialan MA-tutkinnon suorittaneilla on kaikki työkalut, joita he tarvitsevat selviytymään maailmanmarkkinoilla.

Kuten kunkin maisteriohjelman, Master of Arts -kurssin kustannukset vaihtelevat suuresti riippuen laitoksesta ja sen pituudesta. Suurin osa maisteriohjelmista kestää tavallisesti 1-3 vuotta.

Nykypäivän nopeassa, rahapoliittisessa maailmassa pätevyystodistus on välttämätöntä. Saavutettu tietämys ja taidot, että tämä tutkinto tarjoaa antaa jatko etua muihin hakijoihin, kun aloittaa ura esimerkiksi aloilla, kuten investointipankki, yritys tai kaupallinen varainhoito, pääoman analyysi tai yksityisen varallisuuden sektori. Pankkitoiminnan maisteri tarjoaa vahvoja finanssi- ja yritysperustoja tällä kilpailukykyisellä markkinoilla.

Master of Arts in Banking on saavutettavissa riippumatta siitä, mitä elämän olosuhteet ovat. Verkkokurssit löytyvät osa-aikaisesti, niille, jotka edellyttävät joustavampaa aikataulua tai jotka voidaan tehdä kokopäiväisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Pankkitoiminta

University of Nicosia

Tarkoituksena on kehittää kulttuuria ja taitoja, joita he tarvitsevat, jotta sen tutkinnon johtoasemaan rahoitusalalla. Tämä saavutetaan tarjoamalla laajan teoreettisen j ... [+]

Tutkimukset kesto (vuosia): 2 vuotta Tutkimuksen Otsikko: MSc Pankki-, laskentatoimi Otsikko Studies Level: Master (2nd Cycle Studies) Opetuskieli: kreikka Method of Studies: Täysi tai osa-aikainen Pienin Euroopan Laajuus (op): 120 ohjelman kuvaus

Tarkoituksena on kehittää kulttuuria ja taitoja, joita he tarvitsevat, jotta sen tutkinnon johtoasemaan rahoitusalalla. Tämä saavutetaan tarjoamalla laajan teoreettisen ja käytännöllisen arsenaali pankki-, kirjanpito ja taloudellista tietoa sekä strategisen ajattelun ja kriittisen ajattelun taitoja. Saavuttamiseksi käyttötarkoitusta tuloksena luodaan uuden sukupolven johtajia, osaa analysoida yrityksen haasteita ja mahdollisuuksia ja samalla muotoilla ja toteuttaa innovatiivisia ja tehokas liike toimintamalleja ja strategioita jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.... [-]

Kyproksen tasavalta Nicosia
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
CESTE Business School

CESTE: n pankki- ja rahoituspäällikkö on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraa rahoitusalalla sekä talous- ja rahoitusosastolla yrityksis ... [+]

CESTE: n pankki- ja rahoituspäällikkö on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraa rahoitusalalla sekä talous- ja rahoitusosastolla yrityksissä ja organisaatioissa yleensä.

Yksi ohjelman merkittävimmistä piirteistä on se, että se antaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua EFA: n (European Financial Planning Association) arvostettuun EFA-sertifiointiin (European Financial Advisor) ja antaa heille hyvän aseman ansaita FRM® (Financial Risk Manager) -sertifikaatti GARP: ltä (Global Association of Risk Professionals). CESTE on EFPA: n ja GARP: n hyväksymä koulutuskeskus.

Toinen erityisen mielenkiintoinen haaste CESTE: ssä on se, että se on tullut osallistumaan CFA-instituutin tutkimushaasteeseen, joka on ainutlaatuinen tilaisuus valituille opiskelijoille, jotka haluavat oppia alan johtajien kokemuksesta ja kilpailla muiden opiskelijoiden kanssa, jotka opiskelevat joitakin parhaista rahoitusohjelmista maailmassa.... [-]

Espanja Zaragoza
Lokakuu 2019
Part-time
2 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi