Filosofian maisteriohjelma braga Portugalissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat braga Portugalissa 2018

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

Braga on yksi vanhimmista kaupungeista luoteeseen Portugalissa ja on vanhin katolinen arkkihiippakunnan maassa. Koska suurkaupunki kunta, kaksi yliopistoilla on pääkonttori täällä. Nämä ovat Minho yliopisto ja Universidade Catolica Portuguesa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot braga Portugalissa 2018

Näytä lisää

Opettajankoulutus Maisterin Tutkintoa Espanjaksi Vieraana Kielenä

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Portugali Braga

Tämä Opettajankoulutus maisterin tutkintoa SFL on ainoa b-learning kurssin nykyisiä Portugalissa, jossa opiskelijat saavat laadukasta, akateemisesti tiukka koulutus sisällöltään ja pedagogista tietoa. [+]

Korkeakoulututkinto: MA (Bologna 2nd Cycle astetta) Op: 90 Tyyppi Kurssin: b-oppiminen Kesto: 3 opetussuunnitelman lukukautta Maali kieli: espanja Tärkeimmät tieteelliset alue: Opettajankoulutus kurssi Espanjan vieraana kielenä (SFL)

Tämä Opettajankoulutus maisterin tutkintoa SFL on ainoa b-learning kurssin nykyisiä Portugalissa, jossa opiskelijat saavat laadukasta, akateemisesti tiukka koulutus sisällöltään ja pedagogista tietoa.

Se tarjoaa uraauurtava koulutusta tuleville SFL opettajien akateemisia, tieteellisiä ja ammatillisia näkökulmia.

Lisäksi perehdytään uuden teknologian ja eri erikoiskoneiden aloilla, kuten Espanjan Medical, Business tai matkailu ammatteihin.... [-]