Filosofian maisteriohjelma porto Portugalissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat porto Portugalissa 2017

Maisteri

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Porto on toiseksi väkirikkain kaupunki Portugalissa Lissabonin jälkeen väkiluku on noin 1,3 miljoonaa henkilöä. Porton yliopisto on huippuyliopisto Portugalissa se palvelee opiskelijoita kaikkialta Euroopasta ja maailmasta yleensä. On monia muita teknisiä korkeakoulujen Porto liikaa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot porto Portugalissa 2017

Näytä lisää

Intercultural Studies Yrityksille

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

MA-ohjelma Intercultural Studies for Business avaa uusia kansainvälisiä näköaloja opiskelijoille. Kurssi on hyväksytty ehdoitta 6 vuotta kansallinen elin akkreditointia A3Es. Kanssa pitkälle erikoistunut opetushenkilökunnan, MA tarjoaa innovatiivisia kursseja kuten: kiina (mandariini) ja arabian kielet ja kulttuurit for Business, kulttuurin ja kehityksen, kulttuurienvälisen kauppapoliittisella, Yrittäjyys Culture, Intercultural Communication Technologies, sekä Englanti, Ranska, Espanjan ja Saksan kulttuurien yrityksille. MA on täysin opetetaan Englanti, mikä mahdollistaa lisäämällä yhteistyötä ja kansainvälisen liikkuvuuden. Opiskelija voi valita kaksoistutkintoon, yhdessä Masters kielten ja Intercultural Management Université d'Artois, Ranska. Kurssi antaa harjoittelujaksoja, joilla Incubit - Business Consulting & Yrittäjyys, päävaltuutetun Migrations, National Association of Women Entrepreneurs, Vida Económica Publishing Group, ja useat muut eurooppalaiset kumppanit. Tämä MA on osa Higher Education Network for Intercultural Sovittelun. Valmistuneet voivat myös jatkaa opintojaan tohtorin tasolla yliopistoissa Vigon ja Santiago de Compostela, koska allekirjoitettujen pöytäkirjojen näiden arvostetun Espanjan yliopistot. [+]

FM:t 2017 porto Portugalissa. Tavoitteet MA-ohjelma Intercultural Studies for Business avaa uusia kansainvälisiä näköaloja opiskelijoille. Kurssi on hyväksytty ehdoitta 6 vuotta kansallinen elin akkreditointia A3Es. Kanssa pitkälle erikoistunut opetushenkilökunnan, MA tarjoaa innovatiivisia kursseja kuten: kiina (mandariini) ja arabian kielet ja kulttuurit for Business, kulttuurin ja kehityksen, kulttuurienvälisen kauppapoliittisella, Yrittäjyys Culture, Intercultural Communication Technologies, sekä Englanti, Ranska, Espanjan ja Saksan kulttuurien yrityksille. MA on täysin opetetaan Englanti, mikä mahdollistaa lisäämällä yhteistyötä ja kansainvälisen liikkuvuuden. Opiskelija voi valita kaksoistutkintoon, yhdessä Masters kielten ja Intercultural Management Université d'Artois, Ranska. Kurssi antaa harjoittelujaksoja, joilla Incubit - Business Consulting & Yrittäjyys, päävaltuutetun Migrations, National Association of Women Entrepreneurs, Vida Económica Publishing Group, ja useat muut eurooppalaiset kumppanit. Tämä MA on osa Higher Education Network for Intercultural Sovittelun. Valmistuneet voivat myös jatkaa opintojaan tohtorin tasolla yliopistoissa Vigon ja Santiago de Compostela, koska allekirjoitettujen pöytäkirjojen näiden arvostetun Espanjan yliopistot. Kohdeyleisö koostuu valmistuneiden kaikista IPP kouluissa, samoin kuin ammattilaisten aloilla perinnön, taide, viestintätieteiden, yhteiskuntatieteet ja humanistiset, taloustiede, suunnittelu-, kieliä, kirjallisuutta, markkinointi, hallinto, kansainvälinen kauppa, paikallinen ja keskushallinto laitoksia, julkisen ja kansainväliset suhteet, matkailu-, hotelli hallinta; kustantajien ja kirjakauppiaiden, kääntäjiä ja tulkkeja, projektipäälliköitä sosiokulttuurista välittäjiä, kansalaisjärjestöjen henkilöstön, opettajien, valmentajien ja ohjaajien. MA in Intercultural Studies for Business tarjoaa vankkaa koulutusta keskittynyt liike-elämässä, jotta voitaisiin kehittää käytännöllinen, analyyttinen ja kriittistä osaamista tehokkaan kulttuurien välisen viestinnän, kannattavuutta tiedon, ja yrittäjyyttä kulttuurin alalla. Ohjelmassa esitetään innovatiivinen lähestymistapa humanististen, sopusoinnussa yrityksen työmarkkinoilla, joka perustuu tieteidenvälistä lähestymistapaa ja uuden teknologian soveltaminen. Valmistuneet pystyy ymmärtämään, käyttää ja kaupallistaa menetelmiä kontekstin analyysi ja mittaaminen kulttuuristen muuttujien... [-]