Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Eurooppa Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki FM-ohjelmat Radioalan tutkimusssa Eurooppa 2019/2020

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Radiotutkimuksen ala kattaa paitsi radion vaikutuksen kulttuuriin, mutta myös radion tuottamiseen liittyvien viestintäkomponenttien. Joitakin elementtejä, joita voidaan tutkia radiotekniikan ohella, ovat yleisöt, teollisuuden rakenne ja esitysten etiikka.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Täältä löydät Jatko-opinnot Radioalan tutkimusssa Eurooppa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Radioalan tutkimus, Eurooppa

University of Westminster

Tämä vakiintunut mestari on maailman johtava äänituotannon kurssi, jota arvostetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Sen akkreditoivat alan johtavat elimet, muka ... [+]

Kurssin yhteenveto

Tämä vakiintunut mestari on maailman johtava äänituotannon kurssi, jota arvostetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Sen akkreditoivat alan johtavat elimet, mukaan lukien APRS, ja se on JAMES National Regional Center - Lontoo, Apple-akkreditoitu koulutuskeskus ja Skillset Media Academy. Kurssi on suunniteltu täyttämään ja ylittämään ammatilliset standardit ja mahdollistamaan korkeimman mahdollisen äänenlaadun käytön ja tutkimaan, miten luovia ideoita ja uusia teknologioita voidaan yhdistää, parantaa ja määritellä uudelleen.

Yliopiston tärkeimpänä mediakoulutuspaikkana yliopiston Harrow Campus sisältää 14 ammatillista äänitysstudioa (kolme surround-studiota), uuden opetustallennusstudion, Music Labin ja joukon televisio-, jälkituotanto-, radio-, elokuva- ja multimediapalveluita. varustettu korkeimpien standardien mukaisesti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi