Filter
Master of Arts ‑tutkinnot

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Rahoitus ja pankkialassa

Master of Arts on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat ansaita korkeakoulututkinnon, joka keskittyy tiettyyn kurinalaisuuteen. Näissä ohjelmissa on aiheita yhteiskuntatieteissä ja humanistisissa tieteissä. Yleensä kestää yhdestä kolmeen vuotta master-tutkinnon suorittamisesta, ja useimmissa kouluissa vaaditaan perustutkintoa.

Mikä on MA Finance and Banking? Tässä kurinalaisuudessa opit rahoituslaitosten ja markkinoiden teoriat ja käytännöt. Voit opiskella sellaisia ​​aiheita kuin yritysrahoitus, kansainvälinen pankki, salkunhoito ja sijoittaminen. Luokat voivat olla kirjanpito, talous, hallinto, analyysi ja pankkioikeus. Yrittäkää tutkimus- ja analysointityökaluja ja osaat käyttää uusinta teknologiaa ja ohjelmistoja, jotka on suunniteltu rahoitusalalle. Koulutusohjelmasi voisi vaatia, että suoritat ainutlaatuisen tutkimuksen ja suorita opinnäytetyö.

Rahoituksen ja pankkialan maisteriohjelman antaminen voi vahvistaa ammattitutkintotodistuksia, antaen ansaitsemisen mahdollisuuksiasi. Voit kaivaa syvälle kehittyneisiin liiketoiminnan käsitteisiin, ja ainutlaatuiset taidot ja tietosi antavat sinulle houkuttelevan mahdollisuuden työnantajille, jotka haluavat palkata tai edistää.

Tarkista valitsemastasi kouluista lisätietoja kustannuksista, jotka liittyvät MA: n rahoitukseen ja pankkiin. Opetus vaihtelee suuresti koulusta toiseen.

Rahoituksen ja pankkitoiminnan maisterin tutkinto voi johtaa sinne useisiin eri työpaikkoihin rahoitusalalla. Voit halutessasi työskennellä pankissa tai sijoituspalveluyrityksessä. Master-tutkinto voi saada sinut aloittamaan uraasi johtajana. Voit myös jatkaa työtä riskienhallinnan tai taloudellisen analyysin avulla. Koulutustasi ei rajoitu yksityiseen sektoriin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään valtion virastojen kanssa, voit rakentaa uraa neuvonantajana tai sääntelyosastona.

Älä odota aloittaessasi polkua kohti suurempaa akateemista saavutusta ja ammattitaitoista menestystä. Online-luokat voivat olla saatavilla etäopiskelijoille tai kansainvälisille opiskelijoille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Rahoitus ja pankkiala

University of Zurich Faculty of Economics

MA pankki-ja rahoitusalalla sekä Zürichin yliopiston tarjoaa sinulle pitkälle akateemisen koulutuksen alalla Banking and Finance. Tutkinto täyttää voit tehdä akateemisest ... [+]

Yleinen kuvaus

Master of Arts (MA) pankki-ja rahoitusalan tarjoaa edistyksellisiä taloustieteen koulutusta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden nojalla, toteuttaa itsenäistä taloudellista, hankekeskeinen tehtäviä. Tutkinto täyttää opiskelijoiden miehittää asemaa taloudellisesti suuntautunut uran ja päästä jatko-opintoihin on tohtori tasolla.

Opintojen rakenne (CP = opintopistettä): neljä koulutusalaa ovat erilaisia suhteessa erityisiä vaatimuksia. Pankki-ja rahoitusalalla, 33 CP hankitaan pakollisia kenttiä sekä vähintään 27 CP aloilla corporate finance, rahoitus, määrällisiä rahoitus-ja rahoituspalvelut. Vähintään 6 CP hankitaan kunkin alan poliittisten Economics and Business Administration. Opiskelijoilla on myös valita keskitytään yksittäisten aiheista. Lisäksi pro gradu-tutkielman osuus on edelleen 30 CP. ... [-]

Sveitsi Zürich
Helmikuu 2020
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
CESTE Business School

CESTE: n pankki- ja rahoituspäällikkö on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraa rahoitusalalla sekä talous- ja rahoitusosastolla yrityksis ... [+]

CESTE: n pankki- ja rahoituspäällikkö on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraa rahoitusalalla sekä talous- ja rahoitusosastolla yrityksissä ja organisaatioissa yleensä.

Yksi ohjelman merkittävimmistä piirteistä on se, että se antaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua EFA: n (European Financial Planning Association) arvostettuun EFA-sertifiointiin (European Financial Advisor) ja antaa heille hyvän aseman ansaita FRM® (Financial Risk Manager) -sertifikaatti GARP: ltä (Global Association of Risk Professionals). CESTE on EFPA: n ja GARP: n hyväksymä koulutuskeskus.

Toinen erityisen mielenkiintoinen haaste CESTE: ssä on se, että se on tullut osallistumaan CFA-instituutin tutkimushaasteeseen, joka on ainutlaatuinen tilaisuus valituille opiskelijoille, jotka haluavat oppia alan johtajien kokemuksesta ja kilpailla muiden opiskelijoiden kanssa, jotka opiskelevat joitakin parhaista rahoitusohjelmista maailmassa.... [-]

Espanja Zaragoza
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi