Filosofian maisteriohjelma göteborgissa Ruotsissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat göteborgissa Ruotsissa 2018

Maisteri

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Ruotsi, virallisesti Ruotsin kuningaskunta, on pohjoismaa Pohjois-Euroopassa. Ruotsin rajojen Norjassa ja Suomessa, ja se on kytketty Tanskaan silta-tunneli Juutinrauman. Ruotsissa on kehitetty jälkiteollisen yhteiskunnan kehittynyt hyvinvointivaltion. Elintason ja elinajanodotteen joukossa korkeimpia maailmassa.

Göteborgin kaupunki sijaitsee Ruotsin länsirannikolla. Se on 2. suurin kaupunki ja maan ja on yli 500.000 asukasta. Göteborg on kaksi yliopistoa Chalmers University of Technology ja Göteborgin yliopistosta.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot göteborgissa Ruotsissa 2018

Näytä lisää

Master in Ancient and Medieval Philosophy and Classical Philology

University of Gothenburg: Faculty of Arts
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Ruotsi Göteborg

[+]

Sen vuoksi sen harjoittajien ei pidä olla vain filosofisesti päteviä, vaan heillä on myös kokemusta historiallisten menetelmien käytöstä.

Kuten nähdään, antiikin ja keskiajan filosofian akateeminen tutkimus vaatii taitoja, jotka ovat yhä harvinaisempia myös maailmanlaajuisesti. Muinainen ja keskiaikainen filosofia ja klassinen filologia, Master's Program tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia kaikki nämä taidot. Ohjelma on kehittynyt merkittäväksi monitieteiseksi tutkimusohjelmaksi.

3) Lähdetekstiä tutkitaan alkuperäisillä kielillä

Sovelletaan ohjelmaan

Kansainväliset opiskelijat ilman EU: n / ETA-kansalaisuutta Hakemus syksyllä 2018 aukeaa: 16. lokakuuta 2017 ja lähellä 15. tammikuuta 2018. Käytä osoitteessa www.universityadmissions.se... [-]