Filosofian maisteriohjelma freiburgissa Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat freiburgissa Saksassa 2018

Maisteri

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Lounais-Saksan loput Freiburgin. Se on hopeakaivoksista Mount Schauinslandin että rahoituksellisesti ja taloudellisesti tukee kaupungin. Se on koti kuuluisa Albert Ludwig Freiburgin yliopisto sekä muiden koulutus-ja tutkimuslaitokset.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot freiburgissa Saksassa 2018

Näytä lisää

Ma E-mongerrus - Opetus Englanti Nuorille Oppijoille (esikoulu Ja Ala-aste)

University of Education Freiburg
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Saksa Freiburg

E-LINGO on osa-aika kahden vuoden jatko-sekoitettu-learning Ylemmän ohjelma Tutkintotavoitteisen opetuksessa Englanti nuorille oppijoille. E-LINGO Ylemmän palkinnon myös antaa pääsyn tutkintoihin opettajankoulutuksessa ja korkeakoulutasoisen tutkimuksen. [+]

E-LINGO on osa-aika kahden vuoden jatko-sekoitettu-learning Ylemmän ohjelma Tutkintotavoitteisen opetuksessa Englanti nuorille oppijoille. E-LINGO Ylemmän palkinnon myös antaa pääsyn tutkintoihin opettajankoulutuksessa ja korkeakoulutasoisen tutkimuksen.

Mikä tekee E-LINGO erityistä? E-LINGO on vakiintunut Ylemmän ohjelma, joka on onnistunut pätevä opettajille Englanti nuorille oppijoille yli vuosikymmenen. Se on saanut erinomaiset arvostelut ja on käytetty mallina muille monimuoto-oppiminen opettajan pätevyys kursseja.

Tunnustaa työkokemuksesi

Aiempi työkokemus on yksi pääsyvaatimukset ja muodostaa 60 240 opintopistettä tarpeen käynnistää MA-ohjelma. ... [-]