Filosofian maisteriohjelma heidelbergissä Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat heidelbergissä Saksassa 2017

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Heidelberg on kaupungin asutuilla Rein-Neckar pääkaupunkiseutu Lounais Saksassa. Alueella on Keski-Euroopan ilmasto tekee lämmetä suurimman osan vuotta. Se on koti joitakin vanhimpia yliopistojen ja korkeakoulujen Saksassa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot heidelbergissä Saksassa 2017

Näytä lisää

Master Of Arts Kansainvälisten Suhteiden Ja Diplomatian Heidelberg

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 - 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Saksa Heidelberg

Master of Arts kansainvälisten suhteiden ja diplomatian on ammatillinen ohjelma, joka valmentaa tulevaa ulkopoliittisissa, journalismin tai liiketoimintaa. [+]

FM:t 2017 heidelbergissä Saksassa. Master of Arts kansainvälisten suhteiden ja diplomatian on akateeminen ja ammatillinen ohjelma, joka valmentaa opiskelijat paitsi uran ulkoasiainhallinnon hallitustenvälisten järjestöjen tai kansainvälisten yritysten, mutta myös kansalaisjärjestöjen vartijoina tai kansalaisjärjestöt, ajatushautomot ja akateemisen tutkimuksen, konsultointi , ja journalismi sekä julkiset ja ulkopolitiikka. Ohjelma yhdistää ongelmanratkaisu, rakenteellinen analyysi, projektin kehittämisestä ja johtamisesta kattava teoreettinen ja kriittinen tarkastelu poliittiset, kulttuuriset, oikeudelliset ja sosioekonomiset käytäntöjä, jotka muodostavat meidän yhä riippuvaisempia toisistaan ​​ja monimutkaisessa maailmassa. Koska poliittiset ja taloudelliset ongelmat Keski ulkosuhteista tänään poikkeuksetta ylittävät valtioiden rajat, kansainvälisen asialistan käsittää teknologisia, uskonnollinen, etninen ja kielellinen, ja humanitaaristen näkökohtien sekä enemmän perinteistä aluetta diplomaattista toimintaa. Piirustus useita kenttiä kuten rahoitus, lainsäädännön, historian, filosofian, ja teologian, tämä ohjelma on ehdottomasti monitieteinen. Se on opettanut monipuolinen tiedekunnan erottaa tutkijoita ja kokeneille harjoittajille jotka heijastavat monialaiset asiat ja edut, jotka ilmoittavat kansainvälisten suhteiden tänään. Yliopiston säännöllinen vieras luentosarjan ja harjoituksilla myös lisätä ainutlaatuisen ulottuvuuden ohjelmaan. Toimittaa ja suoritti kokeneiden työskentelevät diplomaatit ja ammattilaisten kansainvälisen kehityksen ja liiketoiminnan, nämä täydentävät opetussuunnitelman tukitoimet mahdollistavat Schiller International University opiskelijoille murtautua ulos luokkahuoneesta ja saada käytännön kokemusta vaikka ne tutkia mahdollisuuksia työharjoitteluun tai verkon mahdollisiin työnantajiin. Lisäksi ohjelma sisältää opinto vierailuja kansainvälisten järjestöjen välittömästi ulottuvilla kunkin yliopiston kampuksilla varmistaa jatkuva altistuminen reaaliaikaista kehitystä. [-]