Filosofian maisteriohjelma würzburgissa Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat würzburgissa Saksassa 2017

Maisteri

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Würzburgin on pääkaupunki Regierungsbezirk Unterfrankenin sijaitsee Baijerissa Saksassa. Se isännöi suuri yhteisö, joka koostuu yli 133000 asukkaiden rinnalla lukuisia akkreditoidut laitokset tutkimus ja tieteet.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot würzburgissa Saksassa 2017

Näytä lisää

Master Of Arts Kansainvälisen Sosiaalityön Pakolaisten Ja Siirtolaisten

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta March 2018 Saksa Würzburg Schweinfurt + 1 lisää

Masters ohjelma "International Sosiaalityön pakolaisten ja siirtolaisten" on sovellus-suuntautunut, peräkkäisen, sisällöllisesti ja jakaa kansainvälisesti suuntautunut Englanti-kielen opintokokonaisuus. [+]

FM:t 2017 würzburgissa Saksassa. Masters-ohjelma "Kansainvälinen Sosiaalityön pakolaisten ja siirtolaisten" on sovellus-suuntautunut, peräkkäisen, sisällöllisesti ja jakaa kansainvälisesti suuntautunut Englanti-kielen opintokokonaisuus. Tämä opintojen tarkoituksena on potentiaaliset opiskelijat, jotka haluavat tehdä lahjoituksen kautta akateemisen sovellus suuntautunut pätevyys alalla sosiaalityön, jotta - tukea ja valtuuttaa pakolaisten ja maahanmuuttajien kuluessa kansallisella tasolla, sekä edistää niiden yhdentymistä vastaanottavan yhteiskunnan tai kulttuurienvälistä avaamisesta peruspalvelujen ja julkishallinnossa; tämä on suunnattu erityisesti voittaa ulkomaisten asiantuntijoiden ja niiden kielelliset, kulttuuriset ja uskonnolliset taustat Saksan sosiaalityön; - Ottaa ja järjestää apua pakolaisille huimapää turvapaikka keskuksissa Euroopan unionin tai pakolaisleireille UNHCR lähtöalueilla ja kauttakulkumaiden sisällä eurooppalaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, säännöllisyyden varmistamiseksi pääsyn pakolaisten suojelua ja antaa perspektiiviä kärsivien sisällä tiloja. Sitä taustaa vasten, maantieteellinen ja poliittinen tilanne maassa sekä suuri määrä pakolaisia ​​Jordaniassa, on mahdollista nimenomaan ja sovellus-orientedly välittää suunnitellun kurssin sisältöä. Ohjelma tarjoaa ammatillista, sosiaalista ja ammattiin liittyviä toimivaltaa toimintakenttä sosiaalityön kanssa maahanmuuttajien ja pakolaisten kansainvälisen ja kansallisella tasolla. Perustuu empiiriset havainnot ja teoreettinen viitteet, opiskelijat ovat päteviä kulttuurienväliseen, oikeudellisia, koulutus ja psykologisesti, toteuttaa ratkaisu suuntautunut toiminnasta erityistilanne pakolaisten ja maahanmuuttajien ja kehittää sitä. Ne ovat käytössä, toimimaan alalla politiikkojen paikallisia sekä kansainvälisiä toimijoita. Ammatillinen ote sosiaalityön yhteydessä maahanmuuttoa tämän myötä kehitetään edelleen. Koska sen kansainvälisyyttä ja yhteistyötä yliopistojen ulkomailla, tämä maisteriksi ohjelman FHWS edistää ihmisen ja ammatillinen vaihto lähtö- ja kauttakulkumaiden alueiden, ja näin ollen saada myös paikan päällä tehtävät työt ja kansainvälisissä yhteyksissä. Kurssin rakenne: 1. Lukukausi Moduuli 1.1 Pakolaiset ja maahanmuutto tutkielmia ja organisaatiot ja rakennelmat Moduuli 2.1 Kansainväliset, eurooppalaiset ja kansalliset maahanmuutto- ja pakolaislainsäädäntöön Moduuli 3.1... [-]