Filosofian maisteriohjelma würzburgissa Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat würzburgissa Saksassa 2018

Maisteri

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Würzburgin on pääkaupunki Regierungsbezirk Unterfrankenin sijaitsee Baijerissa Saksassa. Se isännöi suuri yhteisö, joka koostuu yli 133000 asukkaiden rinnalla lukuisia akkreditoidut laitokset tutkimus ja tieteet.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot würzburgissa Saksassa 2018

Näytä lisää

Master Of Arts Kansainvälisen Sosiaalityön Pakolaisten Ja Siirtolaisten

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta March 2019 Saksa Würzburg Schweinfurt + 1 lisää

Masters ohjelma "International Sosiaalityön pakolaisten ja siirtolaisten" on sovellus-suuntautunut, peräkkäisen, sisällöllisesti ja jakaa kansainvälisesti suuntautunut Englanti-kielen opintokokonaisuus. [+]

Masters-ohjelma "Kansainvälinen Sosiaalityön pakolaisten ja siirtolaisten" on sovellus-suuntautunut, peräkkäisen, sisällöllisesti ja jakaa kansainvälisesti suuntautunut Englanti-kielen opintokokonaisuus.

Tämä opintojen tarkoituksena on potentiaaliset opiskelijat, jotka haluavat tehdä lahjoituksen kautta akateemisen sovellus suuntautunut pätevyys alalla sosiaalityön, jotta - tukea ja valtuuttaa pakolaisten ja maahanmuuttajien kuluessa kansallisella tasolla, sekä edistää niiden yhdentymistä vastaanottavan yhteiskunnan tai kulttuurienvälistä avaamisesta peruspalvelujen ja julkishallinnossa; tämä on suunnattu erityisesti voittaa ulkomaisten asiantuntijoiden ja niiden kielelliset, kulttuuriset ja uskonnolliset taustat Saksan sosiaalityön; - Ottaa ja järjestää apua pakolaisille huimapää turvapaikka keskuksissa Euroopan unionin tai pakolaisleireille UNHCR lähtöalueilla ja kauttakulkumaiden sisällä eurooppalaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, säännöllisyyden varmistamiseksi pääsyn pakolaisten suojelua ja antaa perspektiiviä kärsivien sisällä tiloja.... [-]