Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Saksa Bonn

Suositut Filosofian maisteriohjelmat in Bonn Saksassa 2019

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Lepää pankit Reinin Nordrhein-Westfalen, Saksa on Bonn. Tämä on kaupunki, joka on vaikutusvaltaa Saksan politiikan ja hallinnon. Se on koti Bonnin yliopisto, joka on yksi suurimmista ja arvostetuimmista yliopistoista Saksassa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot in Bonn Saksassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Maisteriohjelma on neljän lukukauden, kokopäiväinen ohjelma. Kaksikielisiä opetussuunnitelma yhdistyvät tieteenalojen median ja kehitystä, journalismi, viestintä ja media ... [+]

Master of Arts in International Media Studies

Maisteriohjelma on neljän lukukauden, kokopäiväinen ohjelma. Kaksikielisiä opetussuunnitelma yhdistyvät tieteenalojen median ja kehitystä, journalismi, viestintä ja median hallinta. Tämä on yhteistyöprojekti yhdessä Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ammattikorkeakoulu, University of Bonn ja Deutsche Welle, Saksan kansainvälinen lähetystoiminnan jonka pääkonttori on Bonn.

Tämä ainutlaatuinen maisteriohjelma käydään Saksa ja Englanti ja on suunniteltu nuorille opiskelijoille kehitysmaiden ja siirtymävaiheessa olevien maiden, joilla on aiempaa mediakokemus. Ohjelma tarjoaa verrattoman yhdistelmän tutkimuksen, luentoja ja käytännön kokemusta ja valmistaa opiskelijoita uran viestinnän ja media-aloilla. Koska media tulevat yhä asetettu maailmanlaajuisesti on tärkeää, että median ammattilaiset ymmärtävät läheinen yhteys median ja kehitysyhteistyöhön.... [-]

Saksa Sankt Augustin Bonn
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi