Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Saksa Freiburg

Suositut Filosofian maisteriohjelmat in Freiburg Saksassa 2019

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Lounais-Saksan loput Freiburgin. Se on hopeakaivoksista Mount Schauinslandin että rahoituksellisesti ja taloudellisesti tukee kaupungin. Se on koti kuuluisa Albert Ludwig Freiburgin yliopisto sekä muiden koulutus-ja tutkimuslaitokset.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot in Freiburg Saksassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

University of Education Freiburg

E-LINGO on osa-aika kahden vuoden jatko-sekoitettu-learning Ylemmän ohjelma Tutkintotavoitteisen opetuksessa Englanti nuorille oppijoille. E-LINGO Ylemmän palkinnon myös ... [+]

E-LINGO on osa-aika kahden vuoden jatko-sekoitettu-learning Ylemmän ohjelma Tutkintotavoitteisen opetuksessa Englanti nuorille oppijoille. E-LINGO Ylemmän palkinnon myös antaa pääsyn tutkintoihin opettajankoulutuksessa ja korkeakoulutasoisen tutkimuksen.

Mikä tekee E-LINGO erityistä? E-LINGO on vakiintunut Ylemmän ohjelma, joka on onnistunut pätevä opettajille Englanti nuorille oppijoille yli vuosikymmenen. Se on saanut erinomaiset arvostelut ja on käytetty mallina muille monimuoto-oppiminen opettajan pätevyys kursseja.

Tunnustaa työkokemuksesi

Aiempi työkokemus on yksi pääsyvaatimukset ja muodostaa 60 240 opintopistettä tarpeen käynnistää MA-ohjelma. ... [-]

Saksa Freiburg
October 2019
Part-time
2 vuotta
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi