Filosofian maisteriohjelma bonnissa Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat bonnissa Saksassa 2018

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Lepää pankit Reinin Nordrhein-Westfalen, Saksa on Bonn. Tämä on kaupunki, joka on vaikutusvaltaa Saksan politiikan ja hallinnon. Se on koti Bonnin yliopisto, joka on yksi suurimmista ja arvostetuimmista yliopistoista Saksassa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot bonnissa Saksassa 2018

Näytä lisää

Kansainvälinen Mediatutkimuksen (ma)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa St. Augustine Bonn + 1 lisää

Maisteriohjelma on neljän lukukauden, kokopäiväinen ohjelma. Kaksikielisiä opetussuunnitelma yhdistyvät tieteenalojen median ja kehitystä, journalismi, viestintä ja median hallinta. Tämä on yhteinen [+]

Master of Arts in International Media Studies

Maisteriohjelma on neljän lukukauden, kokopäiväinen ohjelma. Kaksikielisiä opetussuunnitelma yhdistyvät tieteenalojen median ja kehitystä, journalismi, viestintä ja median hallinta. Tämä on yhteistyöprojekti yhdessä Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ammattikorkeakoulu, University of Bonn ja Deutsche Welle, Saksan kansainvälinen lähetystoiminnan jonka pääkonttori on Bonn.

Tämä ainutlaatuinen maisteriohjelma käydään Saksa ja Englanti ja on suunniteltu nuorille opiskelijoille kehitysmaiden ja siirtymävaiheessa olevien maiden, joilla on aiempaa mediakokemus. Ohjelma tarjoaa verrattoman yhdistelmän tutkimuksen, luentoja ja käytännön kokemusta ja valmistaa opiskelijoita uran viestinnän ja media-aloilla. Koska media tulevat yhä asetettu maailmanlaajuisesti on tärkeää, että median ammattilaiset ymmärtävät läheinen yhteys median ja kehitysyhteistyöhön.... [-]