Filosofian maisteriohjelma saksissa Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat saksissa Saksassa 2018

Maisteri

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Saksin osavaltiossa, Saksassa on kuudenneksi väkirikkain ulos yhteensä kuusitoista toimivat asuu yli 4,3 miljoonaa asukasta lähinnä saksit. Sen rikas historia ulottuu sen vuosituhannen joka sisältää hyvämaineinen laitoksen nimissä Dresdenin teknillinen yliopisto perustettiin vuonna 1828 yksi vanhimmista ja suurimmista maassa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot saksissa Saksassa 2018

Näytä lisää

Master Uusmedia Journalismi (ma)

Leipzig School of Media
Opetus kampuksella Osa-aikainen 4 lukukautta October 2018 Saksa Leipzig

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään digitaalisen journalismin monimediasisällön tuotanto ja median hallinta [+]

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään digitaalisen journalismin monimediasisällön tuotanto ja median hallinta

Journalismin tulevaisuudesta on digitaalinen. Kun tiedot nykymaailmassa medialuokista tulostaa, televisiossa ja radiossa ja verkossa kasvaa yhä lähemmäksi toisiaan. Kellään menestystä muutaman vuoden toimittajana - joko vapaana tai henkilökunnan editor - haluaa työskennellä siis edellyttää monenlaisia ​​taitoja ja osaamista. Median tekijöitä on hallittava monikanavaisiksi tuotannon ja multimediaprosessointi- sisältöä, joka voi kommunikoida kaikkien kanavien ja tuntevat aloilla median hallinta, median hallinta ja mediateknologian. Kaikki tämä perustuu klassiseen journalistisen veneet, joka perustuu enemmän kuin koskaan tutkimustyöllä, käyttäjän suunnatun sisällön luomiseen kaikenlaista edustusta ja perus mediaetiikka ja medialain tietoa. Eurooppalaisessa verkottuneet kurssi New Media journalismin kaikki nämä vaatimukset otetaan huomioon. Osa-aikaisesti maisteriohjelman tarjoaa osallistujille näin konkreettisia näkökulmia muokata nykyajan journalismia ja hallita digitaalista mediaa muutosta.... [-]


Master Valtamedian (ma)

Leipzig School of Media
Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 lukukautta October 2018 Saksa Leipzig

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään yritysten viestintä, markkinointi ja PR [+]

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään yritysten viestintä, markkinointi ja PR

Verkkosivujen ja yritysblogilla asiakaslehdessä ja sosiaalisen median kanavia, tulostaa mainoksia ja online julisteita - konserniviestintä, suhdetoiminnan ja markkinoinnin nykyään ovat yhtä vaihtelevia ja monimutkaisia työelämän aloille. Houkutella huomiota asiakkaiden ja kuluttajien kannalta, perustaa oman tuotemerkin onnistuneesti ja rakentaa pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita, yritysten ja muiden organisaatioiden on koordinoitava kaikkien niiden viestinnässään toisiaan. Toimintaa yritysten julkaisu- ja klassinen pr vaativat johdonmukaista sisällön markkinointi strategia, joka ihanteellisesti käyttää keinoja palon tarinankerronta. Asiakkaat voidaan käsitellä tällä tavalla eri kosketuspisteille ja mukana niiden asiakaskäyttäytymistä. Kurssi Yritysmedia (ent Corporate Publishing) Leipzigin School of Media (LSoM) tarjoaa ammattilaisille viestinnässä ja markkinoinnissa osastojen kolmen lukukauden tarvittavat taidot vastata näihin haasteisiin vuotiaana digitoinnin.... [-]