Filosofian maisteriohjelma leipzigissa Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat leipzigissa Saksassa 2018

Maisteri

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Yli 500000 asukkaan Leipzigin on pääkaupunkiseudulla sijaitseva Keski-Saksassa Saksin osavaltiossa. Se on koti Leipzigin yliopisto, Leipzigin ammattikorkeakoulu ja muut korkea-asteen oppilaitokset.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot leipzigissa Saksassa 2018

Näytä lisää

Master Uusmedia Journalismi (ma)

Leipzig School of Media
Opetus kampuksella Osa-aikainen 4 lukukautta October 2018 Saksa Leipzig

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään digitaalisen journalismin monimediasisällön tuotanto ja median hallinta [+]

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään digitaalisen journalismin monimediasisällön tuotanto ja median hallinta

Journalismin tulevaisuudesta on digitaalinen. Kun tiedot nykymaailmassa medialuokista tulostaa, televisiossa ja radiossa ja verkossa kasvaa yhä lähemmäksi toisiaan. Kellään menestystä muutaman vuoden toimittajana - joko vapaana tai henkilökunnan editor - haluaa työskennellä siis edellyttää monenlaisia ​​taitoja ja osaamista. Median tekijöitä on hallittava monikanavaisiksi tuotannon ja multimediaprosessointi- sisältöä, joka voi kommunikoida kaikkien kanavien ja tuntevat aloilla median hallinta, median hallinta ja mediateknologian. Kaikki tämä perustuu klassiseen journalistisen veneet, joka perustuu enemmän kuin koskaan tutkimustyöllä, käyttäjän suunnatun sisällön luomiseen kaikenlaista edustusta ja perus mediaetiikka ja medialain tietoa. Eurooppalaisessa verkottuneet kurssi New Media journalismin kaikki nämä vaatimukset otetaan huomioon. Osa-aikaisesti maisteriohjelman tarjoaa osallistujille näin konkreettisia näkökulmia muokata nykyajan journalismia ja hallita digitaalista mediaa muutosta.... [-]


Master Valtamedian (ma)

Leipzig School of Media
Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 lukukautta October 2018 Saksa Leipzig

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään yritysten viestintä, markkinointi ja PR [+]

Työperäisen tutkimuksissa keskitytään yritysten viestintä, markkinointi ja PR

Verkkosivujen ja yritysblogilla asiakaslehdessä ja sosiaalisen median kanavia, tulostaa mainoksia ja online julisteita - konserniviestintä, suhdetoiminnan ja markkinoinnin nykyään ovat yhtä vaihtelevia ja monimutkaisia työelämän aloille. Houkutella huomiota asiakkaiden ja kuluttajien kannalta, perustaa oman tuotemerkin onnistuneesti ja rakentaa pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita, yritysten ja muiden organisaatioiden on koordinoitava kaikkien niiden viestinnässään toisiaan. Toimintaa yritysten julkaisu- ja klassinen pr vaativat johdonmukaista sisällön markkinointi strategia, joka ihanteellisesti käyttää keinoja palon tarinankerronta. Asiakkaat voidaan käsitellä tällä tavalla eri kosketuspisteille ja mukana niiden asiakaskäyttäytymistä. Kurssi Yritysmedia (ent Corporate Publishing) Leipzigin School of Media (LSoM) tarjoaa ammattilaisille viestinnässä ja markkinoinnissa osastojen kolmen lukukauden tarvittavat taidot vastata näihin haasteisiin vuotiaana digitoinnin.... [-]