Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Saksa Schweinfurt

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Schweinfurt Saksassa 2019

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Schweinfurt Saksassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Saksa
Schweinfurt
Opiskelutyyppi
Tahti
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Masters ohjelma "International Sosiaalityön pakolaisten ja siirtolaisten" on sovellus-suuntautunut, peräkkäisen, sisällöllisesti ja jakaa kansainvälisesti suuntautunut En ... [+]

Masters-ohjelma "Kansainvälinen Sosiaalityön pakolaisten ja siirtolaisten" on sovellus-suuntautunut, peräkkäisen, sisällöllisesti ja jakaa kansainvälisesti suuntautunut Englanti-kielen opintokokonaisuus.

Tämä opintojen tarkoituksena on potentiaaliset opiskelijat, jotka haluavat tehdä lahjoituksen kautta akateemisen sovellus suuntautunut pätevyys alalla sosiaalityön, jotta - tukea ja valtuuttaa pakolaisten ja maahanmuuttajien kuluessa kansallisella tasolla, sekä edistää niiden yhdentymistä vastaanottavan yhteiskunnan tai kulttuurienvälistä avaamisesta peruspalvelujen ja julkishallinnossa; tämä on suunnattu erityisesti voittaa ulkomaisten asiantuntijoiden ja niiden kielelliset, kulttuuriset ja uskonnolliset taustat Saksan sosiaalityön; - Ottaa ja järjestää apua pakolaisille huimapää turvapaikka keskuksissa Euroopan unionin tai pakolaisleireille UNHCR lähtöalueilla ja kauttakulkumaiden sisällä eurooppalaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, säännöllisyyden varmistamiseksi pääsyn pakolaisten suojelua ja antaa perspektiiviä kärsivien sisällä tiloja.... [-]

Saksa Würzburg Schweinfurt
Maaliskuu 2020
Full-time
3 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi