FM-ohjelma Saksan kielissa Yhdysvalloissa

Näytä kaikki FM-tutkinnot Saksan kielissa Yhdysvalloissa 2018

Saksan kieli

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Saksan kielen opinnot voivat pitää sisällään muun muassa seuraavia osa-alueita: kielioppi, oikeinkirjoitus, sanasto, lukemistaidot, puheen tekniikat, kuuntelemisen strategiat jne. Tämä on erinomainen ohjelma niille, jotka haluavat oppia uutta kielestä, jota käytetään Itävallassa, Saksassa ja muissakin maissa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Saksan kielissa Yhdysvalloissa 2018

Näytä lisää

M.A. in German

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Opetus kampuksella Osa-aikainen 4 lukukautta January 2018 Yhdysvallat Washington DC

[+]

.

Kansakunnan pääkaupungissa Georgetownin jatko-ohjelma hyötyy monista kulttuurilaitoksista ja tapahtumista (esim. Goethe-instituutti, Saksan, Itävallan ja Sveitsin suurlähetystöt, Saksan historiallinen instituutti, Smithsonian-holokaustimuseo).

Osasto palkitsee kilpailuapurahoja, opetusapurahoja sekä opetus- ja tutkimusapulaisia. Saat ajantasaista tietoa sovelluksista ja hakemuksista tai lataamalla hakemuslomakkeen osoitteessa

Graduate School of Arts and Sciences

Lukukausi 3: Itsenäinen valvottu opetus, jossa on luokkahuoneen vierailut ja palaute opetussuunnitelman ja tiedekunnan johtajalta. Lukukausi 4 ja sitä seuraavat lukukaudet: itsenäinen opetus vähitellen vähentyneillä havainnoilla; kehittyneet menetelmät kurssilla; laajat luokkatutkokset tasoilla IV ja V kursseilla; RA-laiva opetussuunnitelman johtaja; IV tason kurssin ehdotus ja kurssin opetus; jatkaa salkun kehittämistä ja valmistautua esittelyyn tiedekunnalle. ... [-]