Filter
Master of Arts ‑tutkinnot

Täältä löydät 3 FM-ohjelmaa Sijoittaminenssa

Toimeenpanon MA Hospitality Management voi olla suuri uran edetessä henkilöille, jotka haluavat syventää ymmärrystä koukeroita ravintola-alalle. Tutkinto Hospitality Management voi auttaa heitä kehittää taitoja tarpeen suorittaa suurten yritysten tai yritysidea toimialan sisällä.

Opiskelemaan usein kysyä, mikä on MA Hospitality Management? MA Hospitality Management opettaa opiskelijoille johdon strategioita monipuoliset vieraanvaraisuudesta yritysten alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Muualla opetussuunnitelma voi sisältää brändin hallinta ja vieras kokemus. Ehdokkaat oppii myös järjestelmiä tutkia ja kehittää uusia ominaisuuksia.

On useita syitä opiskelijoita olisi pyrittävä MA Hospitality Management. Jos ei muuta, se työntää heitä oppimaan uusia taitoja tarvitaan menestyä teollisuudessa.Toinen syy jatkaa tämän tyyppinen tutkinto on, että se altistaa ehdokkaita monia erilaisia ​​liiketoiminnan ja miten ne ajaa, joten opiskelijat voivat oppia parhaista käytännöistä kustakin. Lisäksi MA Hospitality Management voi tarjota tutkinnon kanssa enemmän mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Kustannukset vieraanvaraisuus tutkinnon voi vaihdella laitos ja siinä maassa, jossa se ​​sijaitsee. Opiskelemaan pitäisi perusteellisesti tutkia niiden vaihtoehtoja ja suoraan yhteyttä kouluihin, joissa on kiinnostunut vahvistaa kaikki ohjelman kustannuksista.

Valmistuneilla on mahdollisuus jatkaa useita urapolkujen monia erilaisia ​​yrityksiä kuten lomakeskuksissa, hotelleissa, kylpylöissä, ravintoloita ja risteilyaluksia. Alumniverkostossa valmistuneet hyötyä niiden ohjelmia voi olla erittäin hyödyllistä, kun etsit työtä.

 

On monia vaihtoehtoja ohjelmiin, sekä kotimaassa että ulkomailla. Online-luokat voi olla paras sovi joillekin opiskelijoille. Kattava tietokanta on hyödyllinen paikka aloittaa tutkimuksen ohjelma, joka täyttää vaatimukset. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Sijoittaminen

London School of Business & Finance

Hanki osaaminen globaaliksi kilpailijaksi maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla. Kansainvälisen telematiikan yliopiston UNINETTUNOn myöntämä MA-ohjelma on toimitettu I ... [+]

MA rahoituksen ja investointien

Hanki osaaminen globaaliksi kilpailijaksi maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla. Kansainvälisen telematiikan yliopiston UNINETTUNOn myöntämä MA-ohjelma on toimitettu InterActive-ohjelmistolle 100% online-tilassa. Hyödynnä yritystoiminnan periaatteita, talouden analysointia ja sijoitusten hallintaa vain 18 kuukaudessa. Kun kurssi on suoritettu kehittyneen verkko-oppimisympäristön kautta, sinulla on pääsy johtavaan kurssisisällön, HD-videoopetusohjelmien, ammattimaisten ja vertaisoppiveriverkostojen saatavuuteen ja opiskelijan tukeen, kaikki ulottuvillesi kaikkialla 24/7.

KurssivaatimuksetYhdistyneen kuningaskunnan perustutkinto tai vastaava ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Heinäkuu 2019
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
London School of Business & Finance

Paranna urasi rahoitus-, pankki- tai sijoitusteollisuudessa kaksois-verkossa ... [+]

Dual MSc

Paranna urasi rahoitus-, pankki- tai sijoitusteollisuudessa kaksois-verkossa

Opiskelijat saavat kattavaa koulutusta globaalien rahoitusmarkkinoiden, globaalin rahoitusinvestointistrategian ja kansainvälisen pankkitoiminnan kaikilla osa-alueilla. Valmistuneilla on valmiudet kilpailla tehokkaasti globaalin rahoituksen maailmassa.

Kurssitoimitus InterActiven kehittyneen verkko-oppimisympäristön kautta tarjoaa pääsyn HD-videoopetusohjelmiin, tutkimusresurssien kirjastoon, ammatillisiin ja vertaisoppilaitoverkkoihin sekä opiskelijan tukeen, kaikki ulottuvillesi 24/7. Voit maksaa palkkaluokan palkkio-optiomallin, joten voit ansaita asteitasi vain 18 kuukaudessa.

Kurssivaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Heinäkuu 2019
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Berlin School Of Business & Innovation

Pyritään työskentelemään rahoituksessa kansainvälisellä tasolla? Tämän maisterin tutkinnon avulla voit tutkia erilaisia keskeisiä aiheita, kuten taloudellista analyysiä j ... [+]

MA rahoituksen ja investointien

Pyritään työskentelemään rahoituksessa kansainvälisellä tasolla? Tämän maisterin tutkinnon avulla voit tutkia erilaisia keskeisiä aiheita, kuten taloudellista analyysiä ja yritysrahoitusta. Voit myös hankkia taitoja, joita käytät joka päivä toimistossa, mikä tekee sinusta lukujohtoisen työntekijän.

Tämä ohjelma voi valmistaa sinua Ph.D. rahoitukseen tai erilaisiin rooleihin, kuten: sijoitusanalyytikko ja sijoitus- / salkunhoitaja. Saat tutkinnon, joka on tunnustettu kaikkialla Euroopassa ja kansainvälisesti.

Tätä ohjelmaa opetetaan englanniksi ja BSBI-opiskelijana voit käyttää ilmaisia aloittelijan saksan kielen luokkia.... [-]

Saksa Berlin
Lokakuu 2019
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi