Filter
Filosofian maisterit

Täältä löydät 3 FM-ohjelmaa Sijoittaminenssa

Toimeenpanon MA Hospitality Management voi olla suuri uran edetessä henkilöille, jotka haluavat syventää ymmärrystä koukeroita ravintola-alalle. Tutkinto Hospitality Management voi auttaa heitä kehittää taitoja tarpeen suorittaa suurten yritysten tai yritysidea toimialan sisällä.

Opiskelemaan usein kysyä, mikä on MA Hospitality Management? MA Hospitality Management opettaa opiskelijoille johdon strategioita monipuoliset vieraanvaraisuudesta yritysten alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Muualla opetussuunnitelma voi sisältää brändin hallinta ja vieras kokemus. Ehdokkaat oppii myös järjestelmiä tutkia ja kehittää uusia ominaisuuksia.

On useita syitä opiskelijoita olisi pyrittävä MA Hospitality Management. Jos ei muuta, se työntää heitä oppimaan uusia taitoja tarvitaan menestyä teollisuudessa.Toinen syy jatkaa tämän tyyppinen tutkinto on, että se altistaa ehdokkaita monia erilaisia ​​liiketoiminnan ja miten ne ajaa, joten opiskelijat voivat oppia parhaista käytännöistä kustakin. Lisäksi MA Hospitality Management voi tarjota tutkinnon kanssa enemmän mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Kustannukset vieraanvaraisuus tutkinnon voi vaihdella laitos ja siinä maassa, jossa se ​​sijaitsee. Opiskelemaan pitäisi perusteellisesti tutkia niiden vaihtoehtoja ja suoraan yhteyttä kouluihin, joissa on kiinnostunut vahvistaa kaikki ohjelman kustannuksista.

Valmistuneilla on mahdollisuus jatkaa useita urapolkujen monia erilaisia ​​yrityksiä kuten lomakeskuksissa, hotelleissa, kylpylöissä, ravintoloita ja risteilyaluksia. Alumniverkostossa valmistuneet hyötyä niiden ohjelmia voi olla erittäin hyödyllistä, kun etsit työtä.

 

On monia vaihtoehtoja ohjelmiin, sekä kotimaassa että ulkomailla. Online-luokat voi olla paras sovi joillekin opiskelijoille. Kattava tietokanta on hyödyllinen paikka aloittaa tutkimuksen ohjelma, joka täyttää vaatimukset. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

3 Results in Sijoittaminen

London School of Business & Finance

Hanki osaaminen globaaliksi kilpailijaksi maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla. Kansainvälisen telematiikan yliopiston UNINETTUNOn myöntämä MA-ohjelma on toimitettu I ... [+]

Hanki osaaminen globaaliksi kilpailijaksi maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla kansainvälisen telematiikan yliopiston UNINETTUNO: n myöntämän MA: n rahoituksessa ja investoinneissa. Saat kattavan koulutuksen kaikilla globaaleilla rahoitusmarkkinoilla, globaalissa taloudellisessa sijoitusstrategiassa ja kansainvälisessä pankkitoiminnassa. Valmistuneilla on valmiudet kilpailla tehokkaasti globaalin rahoituksen maailmassa. Tutustuminen kokonaan verkossa, sinulla on mahdollisuus käyttää HD-videoopetusohjelmia, tutkimusresurssien kirjastoa, ammatillisia ja vertaisoppiveriverkostoja sekä opiskelijan tukea, joka on kätevästi käytettävissä 24/7

Kurssimaksut

£ 7500

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
April 2019
Full-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
London School of Business & Finance

Paranna urasi rahoitus-, pankki- tai sijoitusteollisuudessa kaksois-verkossa ... [+]

Paranna urasi rahoitus-, pankki- tai sijoitusteollisuudessa kaksois-verkossa

Tutustuminen kokonaan verkossa, sinulla on mahdollisuus käyttää HD-videoopetusohjelmia, tutkimusresurssien kirjastoa, ammattimaisia ​​ja vertaisoppiveriverkostoja sekä opiskelijan tukea, joka ulottuu kaikki ulottuvillesi 24/7. Voit maksaa palkkaluokan palkkio-optiomallin, joten voit ansaita asteitasi vain 18 kuukaudessa.

Kurssimaksut

£ 7500 (£ 2000 kaksoistutkintoon)

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
April 2019
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Berlin School Of Business & Innovation

Pyritään työskentelemään rahoituksessa kansainvälisellä tasolla? Tämän maisterin tutkinnon avulla voit tutkia erilaisia keskeisiä aiheita, kuten taloudellista analyysiä j ... [+]

MA rahoituksen ja investointien

Pyritään työskentelemään rahoituksessa kansainvälisellä tasolla? Tämän maisterin tutkinnon avulla voit tutkia erilaisia keskeisiä aiheita, kuten taloudellista analyysiä ja yritysrahoitusta. Voit myös hankkia taitoja, joita käytät joka päivä toimistossa, mikä tekee sinusta lukujohtoisen työntekijän.

Tämä ohjelma voi valmistaa sinut rahoitukseen tai monenlaisiin rooleihin, kuten sijoitusanalyytikko ja sijoitus- / salkunhoitaja. Tämä italialainen pätevyys tunnustetaan kaikkialla Euroopassa ja kansainvälisesti.

Tätä ohjelmaa opetetaan englanniksi ja BSBI-opiskelijana voit käyttää ilmaisia aloittelijan saksan kielen luokkia. Hakea ennen 28.2.2019 ja saa jopa 2 000 euroa opintomaksusta.... [-]

Saksa Berlin
October 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi