Jatko-opinnot Sijoittaminenssa

Täältä löydät 4 FM-ohjelmaa Sijoittaminenssa

Sijoittaminen

Toimeenpanon MA Hospitality Management voi olla suuri uran edetessä henkilöille, jotka haluavat syventää ymmärrystä koukeroita ravintola-alalle. Tutkinto Hospitality Management voi auttaa heitä kehittää taitoja tarpeen suorittaa suurten yritysten tai yritysidea toimialan sisällä.

Opiskelemaan usein kysyä, mikä on MA Hospitality Management? MA Hospitality Management opettaa opiskelijoille johdon strategioita monipuoliset vieraanvaraisuudesta yritysten alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Muualla opetussuunnitelma voi sisältää brändin hallinta ja vieras kokemus. Ehdokkaat oppii myös järjestelmiä tutkia ja kehittää uusia ominaisuuksia.

On useita syitä opiskelijoita olisi pyrittävä MA Hospitality Management. Jos ei muuta, se työntää heitä oppimaan uusia taitoja tarvitaan menestyä teollisuudessa.Toinen syy jatkaa tämän tyyppinen tutkinto on, että se altistaa ehdokkaita monia erilaisia ​​liiketoiminnan ja miten ne ajaa, joten opiskelijat voivat oppia parhaista käytännöistä kustakin. Lisäksi MA Hospitality Management voi tarjota tutkinnon kanssa enemmän mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Kustannukset vieraanvaraisuus tutkinnon voi vaihdella laitos ja siinä maassa, jossa se ​​sijaitsee. Opiskelemaan pitäisi perusteellisesti tutkia niiden vaihtoehtoja ja suoraan yhteyttä kouluihin, joissa on kiinnostunut vahvistaa kaikki ohjelman kustannuksista.

Valmistuneilla on mahdollisuus jatkaa useita urapolkujen monia erilaisia ​​yrityksiä kuten lomakeskuksissa, hotelleissa, kylpylöissä, ravintoloita ja risteilyaluksia. Alumniverkostossa valmistuneet hyötyä niiden ohjelmia voi olla erittäin hyödyllistä, kun etsit työtä.

 

On monia vaihtoehtoja ohjelmiin, sekä kotimaassa että ulkomailla. Online-luokat voi olla paras sovi joillekin opiskelijoille. Kattava tietokanta on hyödyllinen paikka aloittaa tutkimuksen ohjelma, joka täyttää vaatimukset. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master of Arts kansainvälisen kaupan ja sijoituspolitiikka

The George Washington University - Elliott School Of International Affairs
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2019 Yhdysvallat Washington + 1 lisää

Elliott School Master of Arts in International Trade Investment (ITIP) on monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille asianmukaiset säätiöiden opiskella asioita ytimessä globaalin talousjärjestelmän. [+]

Maailmantalouden yhä toisiinsa, kansainväliset säännöt kaupan, rahoituksen, liike, ja kehitys ovat yhä tärkeitä. Elliott School Master of Arts in International Trade Investment (ITIP) on monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille asianmukaiset säätiöiden opiskella asioita ytimessä globaalin talousjärjestelmän. Opiskelijat yhdistää ydin työselostus talous- ja valtiotieteiden ja kvantitatiivinen analyysi kursseja aloilla kansainvälisen talouspolitiikan, rahoitus, kansainvälinen liiketoiminta, tai taloudellista kehitystä sekä vieraan kielen taito. Tämän vankka, ITIP opiskelijat löytää uran monenlaisia ​​Yritysten, rahoituslaitosten, valtion virastot, konsulttiyritykset, ja kansalaisjärjestöt.... [-]


MA rahoituksen ja investointien

Berlin School Of Business & Innovation
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta February 2019 Saksa Berlin

Tämän ohjelman avulla opiskelet erilaisia ​​ydinaiheita, kuten rahoitusanalyysiä ja yritystalousta. Lisäksi saat taitoja, joita käytät toimistossa joka päivä, mikä tekee sinulle tehokkaamman työntekijän. [+]

MA rahoituksen ja investointien

Tämän ohjelman avulla opiskelet erilaisia ​​ydinaiheita, kuten rahoitusanalyysiä ja yritystalousta. Lisäksi saat taitoja, joita käytät toimistossa joka päivä, mikä tekee sinulle tehokkaamman työntekijän.

Tämä ohjelma voi valmistautua Ph.D. rahoituksessa tai erilaisissa tehtävissä, kuten: Sijoitusanalyytikko ja sijoitus / salkunhoitaja. Tämä italialainen pätevyys tunnustetaan kaikkialla Euroopassa ja kansainvälisesti.

Englanninkielinen opetusohjelma ja ilmaiset aloittelijan saksalaiset luokat kaikille opiskelijoille.

Nykyiset tarjoukset:

* Lokakuun 2018 saantitarjous: sovelletaan ennen 31. lokakuuta 2018 ja saa korkeintaan 2 000 € pois lukukausimaksusta.* Helmikuun 2019 saantitarjous: sovelletaan ennen 30. marraskuuta 2018 ja saa korkeintaan 2 000 € pois lukukausimaksusta.KurssivaatimuksetVähimmäisikä: 21Kielivaatimukset: IELTS 6.0 (vähintään 5,5 missään komponenttina), PTE 50 -pistemäärä tai vastaava.Asiakirjat: CV ja kaksi viitekirjainta.Pätevyys: Sinulla on oltava 2: 2 UK-kandidaatin tutkinto (tai vastaava tutkintotodistus, jonka NARIC tunnistaa)Jos et täytä akateemisia vaatimuksia, sinua voidaan arvioida asiaankuuluvalla työkokemuksella. Tätä reittiä varten sinulla on oltava vähintään 3 vuoden kokemus hallinnoinnista. [-]

Dual MSc

London School of Business & Finance
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 kuukautta November 2018 Yhdistynyt kuningaskunta UK Online + 1 lisää

Paranna urasi rahoitus-, pankki- tai sijoitusteollisuudessa kaksois-verkossa [+]

Paranna urasi rahoitus-, pankki- tai sijoitusteollisuudessa kaksois-verkossa

Tutustuminen kokonaan verkossa, sinulla on mahdollisuus käyttää HD-videoopetusohjelmia, tutkimusresurssien kirjastoa, ammattimaisia ​​ja vertaisoppiveriverkostoja sekä opiskelijan tukea, joka ulottuu kaikki ulottuvillesi 24/7. Voit maksaa palkkaluokan palkkio-optiomallin, joten voit ansaita asteitasi vain 18 kuukaudessa.

Kurssimaksut

£ 7500 (£ 2000 kaksoistutkintoon)

[-]

MA rahoituksen ja investointien

London School of Business & Finance
Online Kokopäiväinen 18 kuukautta November 2018 Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Hanki osaaminen globaaliksi kilpailijaksi maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla. Kansainvälisen telematiikan yliopiston UNINETTUNOn myöntämä MA-ohjelma on toimitettu InterActive-ohjelmistolle 100% online-tilassa. [+]

Hanki osaaminen globaaliksi kilpailijaksi maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla kansainvälisen telematiikan yliopiston UNINETTUNO: n myöntämän MA: n rahoituksessa ja investoinneissa. Saat kattavan koulutuksen kaikilla globaaleilla rahoitusmarkkinoilla, globaalissa taloudellisessa sijoitusstrategiassa ja kansainvälisessä pankkitoiminnassa. Valmistuneilla on valmiudet kilpailla tehokkaasti globaalin rahoituksen maailmassa. Tutustuminen kokonaan verkossa, sinulla on mahdollisuus käyttää HD-videoopetusohjelmia, tutkimusresurssien kirjastoa, ammatillisia ja vertaisoppiveriverkostoja sekä opiskelijan tukea, joka on kätevästi käytettävissä 24/7

Kurssimaksut

£ 7500

[-]