FM-tutkinnot Singaporessa

Näytä kaikki 2 Suosituinta Filosofian maisteriohjelmaa Singaporessa 2019

Maisteri

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Singapore (新加坡) on kaupunki-valtio Kaakkois-Aasiassa. Perustettiin Britannian kauppa siirtomaa vuonna 1819, itsenäistymisen jälkeen siitä on tullut yksi maailman 's vauraimmista maista ja ylpeilee maailman ' s vilkkain satama. Singapore on kuusi yliopistoihin ja ovat yleensä hyvin pidetty ja houkuttelee vaihto-opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Ota yhteyttä yliopistoihin Suosituimmat FM-tutkinnot Singaporessa 2019

Näytä lisää

MA digitaalisen hallinnan osa-aika Singapore

Hyper Island
Opetus kampuksella Osa-aikainen 20 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Singapore

Toimialan asiantuntijoiden suunnittelemat ja yli 100 korkeakoulun korkeakoulun akkreditoimat ohjelmat tarjoavat sinulle aasialaisia ​​ja kansainvälisiä tapauksia, joissa on käytännönläheinen koulutus. Loppujen lopuksi olet valmis ajattelemaan strategisesti ja johtamaan muutoksia missä tahansa organisaatiossa. [+]

Osa-aika MA Digital Management

Hanki taitoja ja tietoja, joita tarvitset ajamaan muutoksia digitaalisessa maailmassa. Kehitä häiritseviä ratkaisuja todellisiin liiketoiminnan haasteisiin.

Ajomuutos digitaalisessa maailmassa

Pysy edelläkäyränä tämän osa-aikaisen maisteriohjelman kanssa Hyper Island digitaalisessa johtamisessa. Liity mukaan kehittämään ydinosaamista muotoilun ajattelussa, digitaalisissa teknologioissa ja liiketoiminnan muutoksissa hypeen ylittämiseksi. Opit myös innovoinnin ohjaamiseen, johtaa joukkueita ja ymmärtää uutta teknologiaa, kuten FinTech ja Smart Cities.

Toimialan asiantuntijoiden suunnittelemat ja yli 100 korkeakoulun korkeakoulun akkreditoimat ohjelmat tarjoavat sinulle aasialaisia ​​ja kansainvälisiä tapauksia, joissa on käytännönläheinen koulutus. Loppujen lopuksi olet valmis ajattelemaan strategisesti ja johtamaan muutoksia missä tahansa organisaatiossa. Ihanteellinen ammattilaisille ja äskettäin valmistuneille.... [-]


Master of Arts / Master of Business Administration International Business

ERC Institute
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 kuukautta May 2019 Singapore

University of Greenwich MBA on kansainvälisesti tunnustettu maisterin tutkinto liiketalouden ja johdon. Se valmistelee johtajat koko organisaation johtamiseen ja päätöksentekoon tutkimalla kunkin toiminnot liiketoiminnan puolestaan. Ohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään taitoja arvioitaessa globaalin liiketoimintaympäristön, tunnistaa uusia kansainvälisiä liiketoimintamahdollisuuksia ja analysointi kansainvälisillä markkinoilla ja toimialoilla. Erityisesti piirre ohjelmassa on kaupallinen merkitys ja työllistyvyyttä, jonka tarkoituksena on parantaa tietämystä ja osaamista erityisesti vaatinut työnantajia. [+]

Käyttöönotto

University of Greenwich MBA on kansainvälisesti tunnustettu maisterin tutkinto liiketalouden ja johdon. Se valmistelee johtajat koko organisaation johtamiseen ja päätöksentekoon tutkimalla kunkin toiminnot liiketoiminnan puolestaan. Tämän pohjalta laaja perusta, MBA keskittyy integroiva tieteenalojen liiketoimintastrategian ja muutoksen hallintaa, mikä reaalimaailman konsultointi projekti ja yksittäisten pala yritysten tutkimus-, toimitetut väitöskirja. Ohjelma lähestyy johto temaattisesti alkaen lähtökohdat luovuutta, käytännöllisyys ja sosiaalista kekseliäisyyttä, ja panostaa voimakkaasti henkilökohtaista kehitystä osallistujia, myös uran hallinta.

... [-]