close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Soveltava fysiikkassa

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon ja etsivät korkeakoulututkinnon olisi harkittava kirjoittautumista Master of Arts (MA) -ohjelman. Tämä tutkinto myönnetään yksityishenkilöille, jotka hallitsevat tietyn kiinnostuksen alueen tai ammatillisen harjoittelun alan tutkimusta yliopistossa. Tämä akateeminen tunnustaminen voi auttaa opiskelijoita löytämään työmahdoll… Lue lisää

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon ja etsivät korkeakoulututkinnon olisi harkittava kirjoittautumista Master of Arts (MA) -ohjelman. Tämä tutkinto myönnetään yksityishenkilöille, jotka hallitsevat tietyn kiinnostuksen alueen tai ammatillisen harjoittelun alan tutkimusta yliopistossa. Tämä akateeminen tunnustaminen voi auttaa opiskelijoita löytämään työmahdollisuuksia valitulla alallaan.

Saatat ihmetellä, mikä on maisterin tutkinto fysiikassa? Tämä ohjelma tutkii fysiikan tieteiden soveltamista auttamaan ihmisiä ymmärtämään aineen ja energian luonnetta ja ominaisuuksia. Soveltavan fysiikan kurssit voivat tarjota opiskelijoille fysiikan ymmärrystä optisen, tiivistetyn aineen, plasman ja biofysiikan alueilla. Jotkut luokat voivat myös opiskella korkean energian fysiikkaa, matemaattista ja tilastollista fysiikkaa, astrofysiikkaa ja jopa teoreettista molekyylibiophysiaa.

On monia etuja saada MA-tutkinto. Tällaisessa kilpailukykyisessä työmarkkinoinnissa kehittynyt tutkinto voi lisätä opiskelijoiden mahdollisuuksia löytää työpaikkoja fysiikan kannalta. Tämä ohjelma voi myös parantaa tutkinnon suorittaneiden teknologisia, tilastollisia ja lääketieteellisiä taitoja, joita he voivat käyttää monilla eri aloilla.

Koska rekisteröintikustannukset vaihtelevat laitoksesta, maasta, jossa se sijaitsee, ja opintojaksosta, kiinnostuneiden henkilöiden tulee ottaa yhteyttä suoraan kouluun tietyistä maksuista ja lisätiedoista.

Sovelletun fysiikan maisteri voi tuottaa useita työllistymismahdollisuuksia eri toimialoilla. Tämä ohjelma on suuri työkalu ammattialojen uraan tai korkeakoulujen, hallitusten ja teollisuuden organisaatioiden tehtäviin. Valmistuneet voivat myös löytää yleistä teknologia-aluetta, patenttilainsäädäntöä tai asemaa lääketieteen tai biologian rajapinnoissa. Kurssit voivat myös valmistaa opiskelijoita mihin tahansa työhön, joka vaatii vahvaa teoreettista tai kokeellista laskentataitoa.

Opintoja tarjotaan sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti useimmista yliopistoista. Monet laitokset tarjoavat myös verkko-opetusta ja etäopiskeluohjelmia niin, että opiskelijat eri puolilta maailmaa voivat osallistua. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of North Alabama
Firenze, Yhdysvallat

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulu ... +

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulutus ja erityisopetus: yhteistyöopettaja K- 6 ja / tai 6-12. Ohjelmat vaihtelevat 33-51 lukukauden tunnista. -
MA
Englanti
Syys 2021