close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Soveltava kemiassa

Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan saatuaan niiden kandidaatin tutkinto saattaa haluta hakea maisteriohjelmaan. Valmistuttuaan opiskelijat eivät vain olla ylempi tutkinto, mutta ne usein nauttivat enemmän uramahdollisuuksia kuin ne olisivat vain perustutkintoa astetta. Mikä on MA Soveltavan kemian? Valmistunut ohjelma Soveltavan kemian keskittyy todellinen tiede kemia ja miten s… Lue lisää

Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan saatuaan niiden kandidaatin tutkinto saattaa haluta hakea maisteriohjelmaan. Valmistuttuaan opiskelijat eivät vain olla ylempi tutkinto, mutta ne usein nauttivat enemmän uramahdollisuuksia kuin ne olisivat vain perustutkintoa astetta.

Mikä on MA Soveltavan kemian? Valmistunut ohjelma Soveltavan kemian keskittyy todellinen tiede kemia ja miten se toteutetaan nykypäivän yhteiskunnassa. Oppineet ovat kirjoilla eri kursseja, kuten analyyttinen, fysikaalinen, orgaaninen ja epäorgaaninen kemia sekä lääkkeet, lääketieteellinen tutkimus, biotekniikka ja ympäristön kunnostamista. Ohjelma auttaa osallistujia kehittää ja vahvistaa tieteellistä osaamista valmistaa heitä itsenäiseen työskentelyyn kemian tutkimusta, kehittämistä ja tuotantoa.Lisäksi maisterin tutkinnot voi johtaa kasvaviin maksavat tehtävissä yhtiön sisällä ja toimia ponnahduslautana niille, jotka haluavat mennä ansaita suurempaan.

Hankittujen taitojen MA soveltavan kemian ohjelmassa voidaan usein venyttää monilla ihmisen elämässä. Tämä erikoistunut kuria opettaa nykytekniikalla, trendejä ja ongelmanratkaisumenetelmistä. Opiskelija osaa tutkimustietoa ja käyttää sitä käytäntöön löytää vastauksia tieteellisiin kysymyksiin.

Kustannukset ansaita tutkinto soveltavan kemian voivat vaihdella riippuen siitä, mitä yliopisto-opiskelija osallistuu sekä koulun maantieteellisen alueen. Jotkut koulut tarjoavat rahoitusohjelmaa auttamaan ansaita tutkinto helpompaa opiskelijoille.

Opiskelijat, jotka valmistuu maisteriksi soveltavan kemian voi toimia useilla toimialoilla, kehittämästä uusia materiaaleja ja biotransformaatio tutkimiseen uusia lääkkeitä ja luoda tietokoneella suunniteltuja molekyylejä.Jotkut uramahdollisuuksia, jotka voivat aiheuttaa itse ylemmän korkeakoulututkinnon kuuluu analyyttinen kemisti, tiede kirjailija, toksikologi ja kouluttaja. Applied kemistit voivat työskennellä uusiutuvan energian, ympäristönsuojelun, bioteknologian ja lääketieteellisen tutkimuksen.

Useat yliopistot tarjoavat online ohjelmia tarpeisiin työssäkäyvien opiskelijoiden sekä ihmisiä, jotka ovat perheitä. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä hakutoimistoon koulun ratkaisuamme täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of North Alabama
Firenze, Yhdysvallat

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulu ... +

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulutus ja erityisopetus: yhteistyöopettaja K- 6 ja / tai 6-12. Ohjelmat vaihtelevat 33-51 lukukauden tunnista. -
MA
Englanti
Syys 2021