$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Soveltava matematiikkassa

Tavallisesti harjoitettuaan kandidaatin tutkinnon, Master of Arts tyypillisesti vaatii vuoden tai kaksi lisätutkimusta. Ne, jotka haluavat uran yksityisellä sektorilla tai opetustyö julkisella areenalla, päättävät usein MA: n harjoittamisesta. Mikä on maisterin tutkinto matematiikassa? Nämä ohjelmat keskittyvät tyypillisesti käytännön matemaattisten ongelmien ratkaisemiseen tarvitt… Lue lisää

Tavallisesti harjoitettuaan kandidaatin tutkinnon, Master of Arts tyypillisesti vaatii vuoden tai kaksi lisätutkimusta. Ne, jotka haluavat uran yksityisellä sektorilla tai opetustyö julkisella areenalla, päättävät usein MA: n harjoittamisesta.

Mikä on maisterin tutkinto matematiikassa? Nämä ohjelmat keskittyvät tyypillisesti käytännön matemaattisten ongelmien ratkaisemiseen tarvittaviin taitoihin. Tutkinnon suorittaneet oppivat yhdistämään matemaattisen tieteen erityisominaisuuksiin vastatakseen kysymyksiin matemaattisten mallien avulla. Niinpä useimmat ohjelmat edellyttävät opiskelijoiden kehittää analyyttisiä taitoja käyttämään reaalimaailman skenaarioissa. Ohjelmat pyrkivät myös syventämään, oppiessaan oppilaita muuttamaan teoreettista tietoa käytännön sovelluksiksi. Koska sovellettu matematiikka on erottamaton osa ammattilaisia, jotkin ohjelmat voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden suunnitella omaa opetussuunnitelmaansa omien etujensa perusteella. Opiskelija myös tavallisesti oppii tieteellistä laskentataitoa, kun hän hakee matematiikan tutkintoa.

Ne, jotka valmistetaan maisterin tutkinto matematiikan yleensä ajattelevat kriittisesti, yleensä tehdä heistä menestyksekkään kaikilla elämänaloillaan. Koska yrittäjätehtävät vaativat ongelmanratkaisutaitoja, tutkinnon suorittaneet pystyvät yleensä paremmin hallitsemaan rahaa, tekemään asumisjärjestelyjä ja asettamaan liikeideoita toimintaan.

Sovelletun matematiikan tutkintojen hankkimisen kustannukset vaihtelevat korkeakoulun mukaan ja ohjelman pituus vaikuttaa myös kustannuksiin. Jotta talousarvio olisi tehokasta, opiskelijoiden olisi tutkittava kustannukset, jotka liittyvät heidän valitsemaansa kouluun.

Soveltavan matematiikan urakehitys vaihtelee usein. Soveltavan matematiikan maisterin tutkinnon suorittaneet tyypillisesti harjoittavat luonnontieteitä, teknologiaa tai akateemisia tutkijoita. Koska menestyminen sovelletusta matematiikasta edellyttää erikoistuneen tietopohjan soveltamista, palkat ovat yleensä kilpailukykyisiä. Applied mathematicians voi yleensä odottaa työskentelevän sekä lyhyen ja pitkän aikavälin hankkeita. He myös aikovat tulla työvoiman johtajat ajan.

Ansaitessaan maisterin sovelletun matematiikan voi johtaa mielekästä ja tuottoisaa uraa. Koska monet korkeakoulut tarjoavat jatko-opintoja sovelletusta matematiikasta, opiskelijoilla on usein erilaisia ​​vaihtoehtoja tutkintoon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Providence College School of Professional Studies
kaitselmus, Yhdysvallat

Providence Collegen maisteri matematiikan opetuksessa on rikas ja monipuolinen matemaattisen sisällön ohjelma, joka on suunniteltu matematiikan kouluttajalle.

Providence Collegen maisteri matematiikan opetuksessa on rikas ja monipuolinen matemaattisen sisällön ohjelma, joka on suunniteltu matematiikan kouluttajalle. -
MA
Kampus
 
University of North Alabama
Firenze, Yhdysvallat

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulu ... +

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulutus ja erityisopetus: yhteistyöopettaja K- 6 ja / tai 6-12. Ohjelmat vaihtelevat 33-51 lukukauden tunnista. -
MA
Englanti