Filosofian maisteriohjelma joensuussa Suomessa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat joensuussa Suomessa 2018

Maisteri

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Korkeamman tason tutkijoita Suomessa helposti korkeakouluopintoihin käytännöllisesti suuntautuneita ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa. Suomalainen kulttuuri on helppo oppia, koska hallitus on asettanut ministeriön, joka on vastuussa, joilla kulttuurista, nuorisopolitiikan, urheilu ja kansainvälinen yhteistyö.

Joensuu sijaitsee Itä-Suomen alueella. Se on kunta Pohjois-Karjalassa, jossa asuu yli 70000 ihmistä. Se on koti Joensuun yliopistossa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot joensuussa Suomessa 2018

Näytä lisää

Master In Englanti Kieli Ja Kulttuuri

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 2 vuotta August 2018 Suomi Joensuu

Tämä ohjelma, opetetaan kokonaan Englanti ja joiden tavoitteena on kansainvälisiä hakijoita, pyrkii antamaan mahdollisuuden opiskella Englanti useista ... [+]

MDP englanninkielisessä kielessä ja kulttuurissa

Tämä ohjelma, opetetaan kokonaan Englanti ja joiden tavoitteena on kansainvälisiä hakijoita, pyrkii antamaan mahdollisuuden opiskella Englanti useista kirjallisuuden ja kielellisen näkökulmia. Tutkinto koostuu työselostus ja tutkimuksen tutkielma. Ohjelman tavoitteet sisältävät syvällistä ymmärrystä multifacetedness nykyajan Englanti tutkimuksia; lisääntynyt tietoisuus keskeisiä keskusteluissa nykyajan kielitieteen ja kirjallisuuden opintoja; ja kykyä tehdä riippumatonta tutkimusta. Kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla yhteensä 15 opiskelupaikkaa. Opintojen aikana opiskelijat erikoistuvat kielitieteen tai kirjallisuuden ja kulttuurintutkimuksen. Osasto on kansainvälisesti tunnustettu vahvuusalueet sekä kielitieteen ja kirjallisuuden opintoja. Vuonna kielitiede, näitä ovat murretutkimuksen, kielikontakti, kielen vaihtelua ja muutosta, pragmatiikka, ja kaksikielisyys. Kirjallisuuden ja kulttuurintutkimuksen, laitoksen vahvuusalueilla kuuluvat postkolonialistisen ja etninen kirjallisuus, amerikkalainen kirjallisuus, suosittu fiktio, ja nykyajan fiktio.... [-]