Filosofian maisteri (FM) Taidealan opinnotssa West Midlands Iso-Britanniassa

Selaa FM-ohjelmat Taidealan opinnotssa 2018 West Midlands Iso-Britanniassa

Taidealan opinnot

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Taideala on laaja yleiskäsite, ja alalle kuuluvat muun muassa filosofian, englannin kielen, laulamisen, eri soitinten hallinnan, muodin ja ruokakulttuurin opintokokonaisuudet. Näitä kaikkia päällisin puolin kovin erilaisia aloja yhdistää yksi asia: luova oppiminen.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Pyydä lisätietoa Filosofian maisterin tutkinnot Taidealan opinnotssa West Midlands Iso-Britanniassa 2018

Näytä lisää

Maisterin Tutkinto Kansainvälisessä Kulttuuriperinnössä

University of Birmingham - College of Arts and Law
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Kansainvälisen kulttuurihallinnon maisteriohjelma on vakiintunut ja arvostettu ohjelma, joka perustuu ainutlaatuiseen kumppanuuteen johtavan tutkimusyliopiston ja yhden suurimmista riippumattomista museoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ironbridge Gorge Museums Trustissa. [+]

Kansainvälisen kulttuurihallinnon maisteriohjelma on vakiintunut ja arvostettu ohjelma, joka perustuu ainutlaatuiseen kumppanuuteen johtavan tutkimusyliopiston ja yhden suurimmista riippumattomista museoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ironbridge Gorge Museums Trustissa.

Se tarjoaa mahdollisuuden osallistua monipuoliseen ja monipuoliseen kansainväliseen tutkimusyhteisöön yliopistossa sekä tutkimalla monia kulttuuriperintöä ja sen hallintaa koko maailmassa sekä käytännön kokemusta museon luottamuksesta nähtävyyksiin. Yhdistämällä alan asiantuntijoiden tarjoamia luentoja ja opintokäyntejä koskevaa ohjelmaa käydään läpi kulttuuriperinnön ja tutkimusmenetelmien monipuoliset näkökohdat, joiden avulla voit edistyä alalla.... [-]


MA Art History

University of Birmingham - College of Arts and Law
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham + 1 lisää

Tämä MA on ihanteellinen niille, jotka haluavat kehittää vankan perustan taiteen historiassa joko valmistelemaan jatkotutkimusta tai siihen liittyviä uranäkymiä. Sinulla on mahdollisuus kehittää akateemisia ja ammatillisia yhteyksiä henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen tukemiseen. [+]

Oletko kiehtonut visuaalisesta kulttuurista ja historiasta, joka liittyy tiettyyn taiteilijan, ajan tai liikkeen? Haluatko oppia taidehistorian menetelmistä ja soveltaa niitä tiettyihin historiallisiin ongelmiin?

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita monenlaisia ​​aihealueita ja historiallisia aikoja taiteen historiaa.

Ohjelmaa tukevat kriittisen teorian ja tutkimusmetodologioiden kaksi keskeistä moduulia ja 15 000 sanan väitöskirja valitsemallasi tutkimusalueella, jota ohjaaja tukee. Valitset myös valinnaiset moduulit useista vaihtoehdoista ja "Erikoisaiheet", jotka vaihtelevat vuosittain.

Tämä MA on ihanteellinen niille, jotka haluavat kehittää vankan perustan taiteen historiassa joko valmistelemaan jatkotutkimusta tai siihen liittyviä uranäkymiä. Sinulla on mahdollisuus kehittää akateemisia ja ammatillisia yhteyksiä henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen tukemiseen.... [-]


MA Taidehistorian Ja Kuratoinnin Alalla

University of Birmingham - College of Arts and Law
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham + 1 lisää

Taidehistorian ja kuratoinnin maisteri on yksi harvoista maan jatko-opiskelijoista, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden työskennellä akateemisten ja museoalan ammattilaisten kanssa taidemuseon julkisessa galleriassa. Tämä tapahtuu Campus-taiteen Barber-instituutissa tai Birminghamin keskustassa Grand Unionissa. [+]

Oletko kiehtonut visuaalisesta kulttuurista ja näyttelykäytännöstä? Haluatko jatkaa uraa galleriassa ja taiteen aloilla?

Taidehistorian ja kuratoinnin maisteri on yksi harvoista maan jatko-opiskelijoista, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden työskennellä akateemisten ja museoalan ammattilaisten kanssa taidemuseon julkisessa galleriassa. Tämä tapahtuu Campus-taiteen Barber-instituutissa tai Birminghamin keskustassa Grand Unionissa.

Olemme myös iloisia voidessamme ilmoittaa uuden yhteistyön Royal Collection Trustin kanssa. Barber-instituutin näyttelyyn osallistuvat opiskelijat saavat poikkeuksellisen mahdollisuuden käsitellä Royal Collectionin esineitä.

Huomaa: Ohjelman paikat ovat rajalliset sijoittelun ja kuratiivikokemuksen takia, joten varhaisia ​​sovelluksia kannustetaan ja määräaikoja noudatetaan. Katso lisätietoja kohdasta "Hakeminen".... [-]