$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Taidegrafiikkassa

Taiteen maisteri on tutkinto, jonka monet opiskelijat ansaitsevat saadakseen kehittynyttä tietämystä tietystä aiheesta humanistisissa tai yhteiskuntatieteissä. Päällikön tutkinto-ohjelma voi kestää kaksi vuotta, ja se voi valmistaa opiskelijoita tohtoriohjelmaan tai korkeamman palkkatyön suorittamiseen. Mikä on MA Printmaking? Tämä tutkimusala tutkii luovien ja teknisten prosessien… Lue lisää

Taiteen maisteri on tutkinto, jonka monet opiskelijat ansaitsevat saadakseen kehittynyttä tietämystä tietystä aiheesta humanistisissa tai yhteiskuntatieteissä. Päällikön tutkinto-ohjelma voi kestää kaksi vuotta, ja se voi valmistaa opiskelijoita tohtoriohjelmaan tai korkeamman palkkatyön suorittamiseen.

Mikä on MA Printmaking? Tämä tutkimusala tutkii luovien ja teknisten prosessien tulostusta. Tämän aiheen korkeakoulututkinnon tarkoituksena on auttaa opiskelijoita kehittämään henkilökohtaisia ​​ideoita, näkemystä ja taidettaan luovasti tuottamalla tulosteita. Tämäntyyppisten ohjelmien kursseja voivat olla taidehistoria, litografia, kirjoitus, asennus, gallerian käytännöt ja paljon muuta.

Painatustyöntekijät saavat usein laajaa tietämystä ansaitessaan pitkälle kehittynyttä tutkintoa ja monet työnantajat ympäri työmarkkinoita löytävät nämä yksilöt erittäin ammattitaitoisia ja tehokkaita. Nämä tutkijat ovat tyypillisesti luova ja nopea, ja heillä on vahva kyky kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Opiskelijat ovat usein myös itsensä aloittimia, joilla on hyödyllisiä organisaatiotaitoja.

Maisterin tutkintojen ansiokustannukset voivat vaihdella eri tekijöiden mukaan. Koulun sijainti, koulutusohjelman pituus ja paljon muuta voivat vaikuttaa siihen, kuinka paljon MA voi maksaa. Asianomaisia ​​osapuolia kannustetaan tutkimaan ja vertaamaan potentiaalisten koulujen opetuskustannuksia ennen ilmoittautumista.

Tulosjulkaisun saaminen voi auttaa ohjelmatoimijoita varmistamaan monenlaisia ​​tyydyttäviä ja tuottoisampia taitoja. Riippumattoman taiteen uran lisäksi opiskelijat voivat myös tutkia luovia työpaikkoja graafisena suunnittelijana, taidekurssina, tulostusjohtajana, pre-press suunnittelijana, seulapainossa ja paljon muuta. Monet haluavat tulla taidekasvattajiksi aina alkeis- ja yliopistotasosta.

Lukuisat yliopistot eri puolilla maailmaa ovat MA-tutkintoja opiskelijoiden jatkaa. Jotkut voivat jopa harkita online-tai osa-aikaisia ​​oppimisen vaihtoehtoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Rome University of Fine Arts (RUFA)
Rooma, Italia

Opit vastaamaan kaikenlaisiin pyyntöihin taiteen ja grafiikan yhteydessä luottaen kykyysi ymmärtää ja tunnistamaan kauneutta ja luomaan sen sitten uudelleen käyttämällä useita ... +

Opit vastaamaan kaikenlaisiin pyyntöihin taiteen ja grafiikan yhteydessä luottaen kykyysi ymmärtää ja tunnistamaan kauneutta ja luomaan sen sitten uudelleen käyttämällä useita erityisiä tekniikoita ja tekniikoita. -
MA
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Loka 2022
29 Syys 2022
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
Royal College of Art

Ymmärrä painatuskenttä tekemällä, näyttelemällä, julkaisemalla, keskustelemalla ja kirjoittamalla.

Ymmärrä painatuskenttä tekemällä, näyttelemällä, julkaisemalla, keskustelemalla ja kirjoittamalla. -
MA
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus