$close

Suodattimet

Katso tulokset

Etsi FM-ohjelmat Taideteollisuusssa 2022 Queensland Australiassa

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.  Soveltavan taiteen koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille, joilla on erityisiä taitoja ja tietämystä, jotta he ovat valmiita tulevat työel… Lue lisää

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Soveltavan taiteen koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille, joilla on erityisiä taitoja ja tietämystä, jotta he ovat valmiita tulevat työelämään heti valmistumisen jälkeen. Tämäntyyppinen tutkinto voidaan tarjota eri oppiaineissa.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

Pyydä lisätietoa Filosofian maisterin tutkinnot Taideteollisuusssa Queensland Australiassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Australiassa
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Bond University
Robina, Australia

Master of Arts-ohjelma tarjoaa opiskelijoille tarvittavat tutkimuksen taitoja akateemista uraa yliopiston tai tutkimuslaitoksen alan tai ammattiin.

Master of Arts-ohjelma tarjoaa opiskelijoille tarvittavat tutkimuksen taitoja akateemista uraa yliopiston tai tutkimuslaitoksen alan tai ammattiin. -
MA
Täyspäiväinen
Kampus