$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaile FM-ohjelmat Taideteollisuusssa 2022 בית ברל, כפר סבא Israelissa

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.Taideteollisuuden viitata mihinkään taidemuoto sovellettu suunn… Lue lisää

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Taideteollisuuden viitata mihinkään taidemuoto sovellettu suunnitella tai koristeluun. Se voisi sisältää teollisuuden, graafinen, muoti ja sisustus. Se saattaa myös sisältyä taideteollisuus. Arkkitehtuuri ja valokuvaus sisältyy joskus hiljaista taiteen. Tämä eroaa kuvataiteen, joiden tarkoituksena on tarjota esteettisesti miellyttävä, älyllisesti stimuloivaa taidemuotoja.

Virallisesti kutsutaan Israelin valtion maa puhuu joko heprean tai arabian kielellä. Koulutusasteisiin maassa jaetaan ensimmäisen, toisen ja kolmannen asteen. Maassa on useita yliopistoja ammattikoulutukseen.

Pyydä lisätietoa Filosofian maisterin tutkinnot Taideteollisuusssa בית ברל, כפר סבא Israelissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Israelissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Beit Berl College
בית ברל, כפר סבא, Israel

MAAT-maisteriohjelma (MA in Art Therapy) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan kuvataideterapiaa maisteriksi, terapeutin todistuksella.

MAAT-maisteriohjelma (MA in Art Therapy) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan kuvataideterapiaa maisteriksi, terapeutin todistuksella. -
MA
Englanti, Heprealainen