Filosofian maisteri (FM) Taloustieteen opinnotssa sachsen Anhalt Saksassa

Katso FM-ohjelmat Taloustieteen opinnotssa 2018 sachsen Anhalt Saksassa

Taloustieteen opinnot

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Taloustiede ja hallinto on useita eri tieteenaloja yhdistelevä opintokokonaisuus. Koulutusohjelmasta valmistuu liiketalouden, makro- ja mikrotaloustieteen, rahoitusalan, politiikan ja muiden alojen asiantuntijoita, jotka voivat taidoillaan analysoida ja ymmärtää kansallista tai globaalia taloustilannetta.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Saksi-Anhalt on yksi useista sisämaassa valtioiden Saksassa. Sen pääkaupunki on Magdeburgin ja pelaa asuu yli 2,2 miljoonaa asukasta. Se on joitakin korkeakouluissa tarjoaa joukon ohjelmia.

Pyydä lisätietoa Filosofian maisterin tutkinnot Taloustieteen opinnotssa sachsen Anhalt Saksassa 2018

Näytä lisää
Tällä hetkellä ei sopivia ohjelmia MA Taloustieteen opinnot Saksa Sachsen-Anhaltin.
Kokeile sen sijaan katgoriaa Maisteri Taloustieteen opinnot.
Taloustieteen opinnot

Selaa vastaavia ohjelmia täällä