Filosofian maisteriohjelma kööpenhaminassa Tanskassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat kööpenhaminassa Tanskassa 2017

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi Master of Arts eli MA) on jatkotutkinto, jonka saa kuvataiteiden, humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden tai muiden vastaavien tieteiden opintoja suoritettuaan. FM-ohjelmat kestävät yleensä vuoden tai pari.

Tanska, virallisesti Tanskan kuningaskunta, on suvereeni valtio Pohjois-Euroopassa, joka sijaitsee Lounais-Ruotsissa, Etelä-Norjassa ja rajautuu etelässä Saksan.

Sijaitsee itärannikolla Seelanti ulottuvalla osa Amager on Kööpenhaminan kaupunki. Tämä on pääkaupunki Tanskan väkiluku on yli miljoona asukasta. Se on lukuisia yksityisiä ja julkisia yliopistoja.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot kööpenhaminassa Tanskassa 2017

Näytä lisää

Ma Antropologian Koulutuksen Ja Globalisaation

Aarhus University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Tanska Kööpenhamina Århusin + 1 lisää

Koulutus, oppiminen ja tieto ovat laajalti tunnustettu prime kuljettajat nopeasti muuttuvassa maailmassa maailmanlaajuinen liikkuvuus. Ne ovat myös prosesseja, jotka rakentaa yhtäläiset mahdollisuudet, taloudellinen kehitys ja kansalaisuus - Pohjois sekä Etelä. MA antropologian opetus- ja Globalisaatio Århusin yliopiston on ainutlaatuinen tarjoaa syvällistä ymmärrystä tavoista, joilla koulutus, oppiminen ja tieto neuvotellaan ja hallitaan jokapäiväisessä elämässä eri yhteyksissä - yli kansallisten ja kulttuurirajojen. [+]

FM:t 2017 kööpenhaminassa Tanskassa. KOULUTUS, oppimisen ja osaamisen nopeasti muuttuvassa maailmassa Koulutus, oppiminen ja tieto ovat laajalti tunnustettu prime kuljettajat nopeasti muuttuvassa maailmassa maailmanlaajuinen liikkuvuus. Ne ovat myös prosesseja, jotka rakentaa yhtäläiset mahdollisuudet, taloudellinen kehitys ja kansalaisuus - Pohjois sekä Etelä. MA antropologian opetus- ja Globalisaatio Århusin yliopiston on ainutlaatuinen tarjoaa syvällistä ymmärrystä tavoista, joilla koulutus, oppiminen ja tieto neuvotellaan ja hallitaan jokapäiväisessä elämässä eri yhteyksissä - yli kansallisten ja kulttuurirajojen. TUTKIMUS KÖÖPENHAMINASSA Ohjelma, joka perustuu klo Emdrup kampuksen Kööpenhaminan, on tarkoitettu opiskelijoille etsivät jatkokoulutusta antropologisiin lähestymistapoja koulutuskäytäntöihin ja prosessi asetukset vaihtelivat oppilaitosten, työpaikoilla, ja kansalaisyhteiskunta. Opetus tiedekunnan ovat aktiivisia tutkijoita, ja tämä tarkoittaa, että hedelmällinen vuoropuhelu on kehitetty välillä antropologinen ja opetuksen perinteiden kysely, joka johtaa kohti uusia areenoita tutkimus. Käyttämällä etnografinen tutkimusmenetelmiä ja kulttuurien vertailuja, ohjelma analysoi erityisiä (paikallinen) käytäntöjä koulutuksen ja osaamisen suhteen laajempaan (globaali) sosiaalisen ja kulttuurisissa yhteyksissä. Perinteisiä että innovatiivisia Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen foorumin tutustua valikoiman perinteisiä ja innovatiivisia koulutus- teemoja ja sivustoja ympäri maailmaa. Näitä ovat lapsuuden sosiaalistumista ja koulutus, koulutus muuttoliike, monikulttuurisuus ja uusien kansalaisuuden muotojen, globaali koulutuspolitiikka prosessit, tuotanto ja politiikka tiedon, työpaikalla oppiminen, johtaminen ja hallinto, hyvinvointi pedagogiikka, ja uskonto ja koulutus. TYÖPAIKAT Mestarin in Antropologia opetus- ja Globalisaatio tarjoaa erinomaisen pohjan uran koulutus- ja kehityksen hallinta, tutkimus tai neuvonta kuuluvilla aloilla lasten ja nuorten, monikulttuurisuus, hallinta ja organisaatiokulttuuri, globalisaatio, ja poliittisiin prosesseihin. Tutkinnon ohjelma on hankkinut syvä ymmärrys käytännöllistä tutkimusmenetelmiä ja etiikka, ja tämä oikeuttaa heidät osallistumaan poikkitieteellisen ja kulttuurien tutkimusta sekä työskennellä julkisten laitosten, yksityisten yritysten ja kansalaisjärjestöjen kanssa.... [-]