Filosofian maisteriohjelma odense Tanskassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat odense Tanskassa 2018

Maisteri

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

Tanska, virallisesti Tanskan kuningaskunta, on suvereeni valtio Pohjois-Euroopassa, joka sijaitsee Lounais-Ruotsissa, Etelä-Norjassa ja rajautuu etelässä Saksan.

Beign 3. suurin kaupunki Tanskassa Odensen asuu yli 100000 asukasta. Se sijaitsee Odense County. Odense on koti 2 yliopistoihin eli University College Lillebælt ja pääkampuksella University of Southern Denmark.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot odense Tanskassa 2018

Näytä lisää

Master Of Arts In Middle East Tutkimuksissa

University of Southern Denmark
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Tanska Odense

Tavoitteena jatko-ohjelma on Lähi-idän Studies on antaa perusteellinen tuntemus nykyajan historialliset ja poliittiset olosuhteet Lähi ... [+]

Centre for Contemporary Lähi-idän Studies Humanistinen tiedekunta tarjoaa kansainvälinen mestari tutkinto Lähi-idän Studies.Tavoitteena jatko-ohjelma on Lähi-idän Studies on antaa perusteellinen tuntemus nykyajan historiallisia ja poliittisia ehtoja Lähi-idän.Opiskelija saa molemmat historiallinen katsaus Lähi-idän ja tarkan käsityksen keskeisen kysymyksen muotoiluun modernin Lähi-itä - asioita jotka ovat vaikuttaneet ja vaikuttavat edelleen muodostaa Lähi-idän, Lähi-itä Studies, ja prosesseja, jotka luonnehtivat aluetta ja tutkimusalojen alussa 21. vuosisadan.Opinto-ohjelma keskittyy myös Lähi-idän, joihin liittyvistä asioista Välimeren näkökulmista, kulttuurien kohtaamisen, pakolaisongelmat ja ihmisoikeusasiat sekä Euroopan ja Tanskan yhdentymistä.Tämä ohjelma on tarjolla Englanti.... [-]


University of Southern Denmark
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Tanska Odense

[+]

PROFIILI Kurssit (erikoistuminen) Valittavien (jota voidaan valitaan seuraavasti profiilia kursseja muiden profiileja kuin valittu) YHTEINEN kurssi (tällä hetkellä globalisaatio prosessit, neuvottelutaito teoria ja Project Presentationog Projektfremlæggelse)

Kaikki 4 kurssialueille Sekä humanistiset ja Social Science aiheita koostuvat.

[-]

University of Southern Denmark
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Tanska Odense

[+]

Sisäänpääsyvaatimukset

Pääsy MA in American Studies myönnetään niille, joilla kandidaatin tutkinto Englanti, historia, journalismi, MA in Business, kieli ja kulttuuri (NEUVOTTELUT ARABIAN, IITT), Business Language and Media (edellyttäen, kieli on Englanti), Business kieli ja IT (mikäli kieli on Englanti), Business Language kahdella kielellä (jos yksi kielistä on Englanti), tai poikamies valtiotieteessä. Opiskelijat, joilla muut kandidaatin tutkinnot katsotaan merkitystä, jonka Study Board ikään myönnetään pääsy MA American Studies. Seuraavat kriteerit on täytettävä: A. Historia ja yhteiskuntaoppi Seuraavat alueet on katettava: Antropologia, Social Studies (mukaan lukien vertaileva Social Studies), historiallinen analyysi, kansainvälisen politiikan ja kansainvälisen talous, valtio-oppi ja poliittisten rakenteiden. B. Kulttuuri Seuraavat alueet on katettava: Cultural History, Intercultural Relations, Cultural Analysis ja Media. Vähimmäisvaatimuksena hakijoiden tulee kattaa 60 opintopistettä sisällä kuvatuilla alueilla A ja B ja vähintään 10 opintopistettä kussakin osassa. ... [-]


Master of Arts in English

University of Southern Denmark
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Tanska Odense

Haluatko saada todella perusteellinen tuntemus kielen koko maailma käyttää, kun se tulee toiminnan liiketoiminnan, teknologian, tieteen ... [+]

Haluatko saada todella perusteellinen tuntemus kielen koko maailma käyttää, kun se tulee toiminnan liiketoiminnan, teknologian, tieteen ja kulttuurin kansallisten rajojen yli? Sitten sinun pitäisi valita kurssin Englanti Odense.Mukaisesti kansainvälistymiseen ja leviäminen internetin, on kasvava tarve niille, joilla taidot Englanti - yksityisten yritysten, too.

Englanti voidaan lukea pääaineena tai lisävarusteena. Jos sinulla on BA Englanti, voit jatkaa maisteriksi Englanti tai voit valita tietyn maisterin tutkinto.

Pääsy MA in Englanti myönnetään niille, joilla on kandidaatin tutkinnon Englanti keskeisenä kohteena.

[-]