Jatko-opinnot Teknologiassa

Täältä löydät FM-ohjelmaa Teknologiassa

Yliopistotutkinnon suorittamisen jälkeen monet opiskelijat haluavat ansaita taiteen maisterin. MA on korkeakoulututkinto tietyn aiheen, joka liittyy yhteiskuntatieteiden tai humanististen tieteiden aloihin, ja se kestää yleensä kaksi vuotta.

Mikä on tekniikan maisteri? Teknologia on laaja ja laaja tietotekniikan ala. Tämän tyyppinen koulutusohjelma sisältää tyypillisesti pitoisuuksia tai erityisiä valinnaisia ​​opintoja, jotka opiskelija voi valita hankkimaan tietyn aiheen intensiivisempiä koulutusta tekniikassa. Näihin erikoistumisiin voivat kuulua ohjelmistokehitys, tietoturva ja laitteiston ylläpito.

Saatuaan tekniikan tutkinnon, on mahdollista, että opiskelijat voivat saada erilaisia ​​hyödyllisiä taitoja, että monet työnantajat ovat jälkeen. Opiskelija osaa harjoitella analyyttisiä taitoja ja oppia luovasti ratkaisemaan teknisiä ongelmia. Nämä opiskelijat ovat myös yleensä hyvin järjestäytyneitä ja tehokkaita henkilökohtaisissa harrastuksissaan.

Teknologian hallinnan kokonaiskustannukset voivat riippua erilaisista muuttujista, kuten yliopiston tyypistä ja ohjelman pituudesta. Monet yliopistot tarjoavat myös työtä opiskelevia mahdollisuuksia ja apurahoja, jotka auttavat kompensoimaan tutkintojen ansiokustannuksia.

Monet opiskelijat, joilla on perustutkinto voi kilpailla laadukkaista lähtötason asemaa teknologian alalla, mutta korkeakoulututkinnon suorittaneet, kuten MA ovat yleensä enemmän päteviä korkeampia maksavia johtajuusasemia. Jotkut potentiaaliset työpaikat kuuluvat verkonhallintaan, tietotekniikan päällikköön, järjestelmäanalyytikkoihin ja järjestelmäjohtajiin. On olemassa lukuisia asiantuntija- ja johtotehtäviä, joita opiskelija voi harjoittaa, ja on myös mahdollista, että opiskelijat käyttävät tekniikan maisteria valmistelemaan niitä muille vastaaville ura-alueille ohjelmointia, tietoturvaa tai web-suunnittelua varten.

Tuhannet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat MA-ohjelmia. Voit jopa opiskella kodin tekniikkaa verkkokursseilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä lisää

Ma viestinnässä, kulttuurissa ja teknologiassa

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta August 2019 Yhdysvallat Washington + 1 lisää

CCT-ohjelma kannustaa oppilaita, joilla on erilaiset taustat ja näkymät yhdessä selvittääkseen uuden teknologian tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet. [+]

Viestintä, kulttuuri ja tekniikka on monitieteinen maisteriohjelma, joka keskittyy uusien teknologioiden asettamiin haasteisiin useilla eri aloilla, kuten tutkimuksen, hallinnon, politiikan, taiteen, median, viestinnän, liiketoiminnan, terveyden ja lääketieteen alalla.

Leikkaamalla institutionaaliset ja kurinpidolliset rajat opiskelijat tutkivat tuoreita ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. CCT: t ovat valmiita tuomaan innovatiivisen ajattelun ja useita käsitteellisiä välineitä johtamisrooleihin yhä laajenevassa tietoyhteiskunnassa.

CCT: ssä oppilaat leikkaavat institutionaaliset ja kurinpidolliset rajat tutkimaan, miten käytämme mediaa ja teknologiaa viestimään sosiaalisista, taloudellisista, poliittisista ja kulttuurisista näkökulmista. Tiedekunta ja opiskelijat käyttävät teoriaa käytännössä reaalimaailmassa, pysyvät nopeasti kasvavassa tietoyhteiskunnassa ja harjoittavat digitaalisia innovaatioita.... [-]