Filter
Filosofian maisterit

Täältä löydät FM-ohjelmaa Teknologian innovaatiotssa

Ne, jotka haluavat enemmän urbaania oppimiskokemusta valitussa kurissa, voivat päättää Master of Arts tutkintoon. Useimmat MA-jatkokoulutusohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden parantaa ammattitaitoaan ja markkinoiden yleistä saatavuutta.

Mikä on teknisen innovaation maisteri? Tutkinnon suorittaneet voivat auttaa yrityksiä hyödyntämään täyden potentiaalinsa ottamalla käyttöön ja ottamalla käyttöön uutta teknologiaa, joka kannustaa luovia ratkaisuja liiketoiminnan nykyisiin ongelmiin. Ohjelman osanottajat opiskelevat usein innovaatioteoriaa ja teknologiapolitiikkaa, oppivat soveltamaan näitä ideoita johtamiskykyyn. Kun he tulevat työvoimaan, opiskelijat voivat tyypillisesti analysoida tietoja ja tietoja ymmärtääkseen, miten parannetaan tuottavuutta ja luodaan tehokkaampia liiketoimintaprosesseja.

Valmistuneet voivat saada arvokkaita analyyttisiä taitoja, joita he voivat soveltaa sekä voittoa tavoittelemattomien että voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden maailmassa. He voivat myös kehittää vahvaa ymmärrystä verenvuotoa edistävästä tekniikasta, usein tietäen, miten parhaiten sovella tätä tekniikkaa muiden kanssa. Myös johtamistaitoja voidaan kasvattaa.

Teknologian innovaatiotoiminnan maisterikoulutuksen kustannukset voivat olla riippuvaisia ​​useista tekijöistä, myös siitä, onko yliopisto julkinen vai yksityinen. Opiskelijat voivat halutessaan jakaa nämä kustannukset osallistumalla osa-aikatyöhön. Koulujen läheinen vertailu voi auttaa opiskelijoita löytämään ohjelman budjetissaan.

On olemassa monia ammatillisia mahdollisuuksia yksityishenkilöille, jotka täyttävät tämän MA-ohjelman. Valmistuttuaan opiskelijat löytävät usein työtä prosessien johtajina yrityksissä, jotka käyttävät teknologiainnovaatiostrategioita. He voivat myös päätyä yksin, tulla konsulteiksi tai käynnistää yrittäjiä. Toiset voivat päättää toimia hallituksen päätöksentekijöinä, auttaa tutkimusta ja kehittää suuntaviivoja nykyisille ja tuleville innovaatioammattilaisille.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita teknisen innovaation maisterista, voivat löytää erinomaisia ​​ohjelmia sekä kotimaassa että ulkomailla. Online-ohjelmat tarjoavat toisen mahdollisuuden. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Teknologian innovaatiot

University of Tartu

Ohjelma kouluttaa asiantuntijoita, jotka pystyvät toteuttamaan ICT-ratkaisujen prosesseja yrityksissä. ... [+]

Innovaatio ja teknologian ohjelma kouluttaa asiantuntijoita, jotka kykenevät toteuttaa ICT-ratkaisujen prosesseja yritysten ja näin auttaa yrityksiä kasvamaan entistä luomaa lisäarvoa. Koulutettuja opiskelijoita tulisi olla kandidaatin tutkinto taloudessa tai ICT liittyvä kenttä

.

[-]
Viro Tartu
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi