Näytä kaikki FM-tutkinnot Teknologian opinnotssa Georgiassa 2020

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.Teknologia tarkoittaa määritelmällisesti erilaisia prosesseja,… Lue lisää

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Teknologia tarkoittaa määritelmällisesti erilaisia prosesseja, joiden avulla luodaan ja tuotetaan tuotteita ja palveluita. Teknologia siis tarkoittaa sekä näiden prosessien tuntemusta että itse prosesseja, jotka usein tapahtuvat erilaisten koneiden ja laitteiden avulla.

Koulutus Georgiassa rahoitetaan osittain niille ihmisille, jatkaa koulutuksen vuotiaille 18 ja 35 vuotta. Tämä järjestelmä antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia käytännön taitoja ja osaamista, joka auttaa koko maailmaa haasteisiin 21. vuosisadalla.

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Teknologian opinnotssa Georgiassa 2020

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 

International Black Sea University
Tbilisi, Georgia

Ohjelma Kesto: 2 vuotta (120 op)

Ohjelma Kesto: 2 vuotta (120 op) -
MA
Full-time
2 vuotta
Englanti, Georgialainen
Elo 2020
Kampus
 

International Black Sea University
Tbilisi, Georgia

Lukukausimaksun kansainvälisille opiskelijoille: 3000 USD

Lukukausimaksun kansainvälisille opiskelijoille: 3000 USD -
MA
Full-time
2 vuotta
Englanti
Elo 2020
Kampus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here