Filter
Master of Arts ‑tutkinnot

Täältä löydät FM-ohjelmaa Tilintarkastusssa

Perusopiskelijoille, jotka opiskelevat liike-, matemaattisia tai muita logiikka-alan kentät voivat jatkaa saada Master of Arts kirjanpidossa. Tämä taloudellinen tutkinto voi antaa sinulle mahdollisuuden edetä uraasi työskentelemällä menestyksekkäille yrityksille.

Mikä on MA kirjanpidon? Kirjanpito on opiskeluala, jossa yhdistyvät matemaattiset, liiketoiminta- ja viestintätaidot, jotta opiskelijat voivat valmistautua johtajien, osakkeenomistajien ja muiden vaikutusvaltaisten ihmisten rinnalle yrityksen sisällä. Joku, joka valmistuu tällaisesta ohjelmasta, ei voi ainoastaan ​​tarkastaa ja tehdä kirjanpitoa, vaan voi myös välittää taloudellisia tietoja tärkeille liiketoiminnan johtajille. Opiskelija osaa kirjanpito-ohjelman oppia mittaamaan, käsittelemään ja tulkitsemaan taloudellisia tietoja.

Korkeakoulututkinnon suorittaminen tällä alalla on älykäs liike useista syistä. Taitojen yhdistäminen voi osoittautua instrumentaaliksi monille onnistuneille yrityksille, jotka avaavat ovia uran etenemiseen.

Tällaisen tutkinnon kustannukset ja pituus vaihtelevat toimielimestä toiseen. Ennen kuin päätät parhaasta ohjelmasta sinulle, kannattaa tutkia kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Jokainen opiskelija voi löytää jotain, joka toimii parhaiten hänelle.

Ne, joilla on MA kirjanpito, voivat odottaa työskentelevän julkisessa tilitoimistossa, verotuksessa, tilintarkastuksessa tai konsultoinnissa. Kirjanpitotoimistolla on erilaisia ​​tehtäviä. Voit työskennellä julkisella sektorilla auttaaksenne ihmisiä verojen avulla, tai voit auttaa organisaatioita minimoimaan verovelvollisuutensa. Jotkut kirjanpitäjät työskentelevät yrityksille ympäri vuoden auttamaan heitä hallitsemaan talouttaan. Kaikki nämä kentät tarjoavat pitkäaikaisia, vakaa uran.

Kun olet päättänyt, että kehittynyt kirjanpidon tutkinto sopii uraasi, sinun on löydettävä paras koulu. Kiinnostavia asioita ovat sijainti, opettajat, kustannukset ja pituus. Mahdollisuuksia on saatavilla kaikkialla maailmassa, ja verkko-optiot voivat olla käytettävissä, jos tarvitset aikataulun joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

 

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Tilintarkastus

University of Central Missouri

Jos tavoitteena on työskennellä kirjanpitotyön korkeimmalla tasolla, Master of Accountancy -ohjelma tarjoaa tarvittavaa tietoa ja koulutusta. MA tarjoaa myös sinulle polu ... [+]

Urakehitys ja valmistelu CPA-tutkimukselle

Jos tavoitteena on työskennellä kirjanpitotyön korkeimmalla tasolla, Master of Accountancy -ohjelma tarjoaa tarvittavaa tietoa ja koulutusta. MA tarjoaa myös sinulle polun valmiiksi tunteja, jotka vaaditaan istumaan Certified Public Accountant -tutkintoon. Tämä nimitys osoittaa, että pidät itsesi korkeammalle tasolle.

Kun otat ensimmäisen 3000-tason kirjanpitokurssiasi, ota yhteyttä kirjanpitokoulutuksen valmistuneeseen koordinaattoriin BSBA / MA: n hakemuksen täyttämiseksi.

Endless Uramahdollisuudet

Kirjanpitäjät ovat rahoitusalan asiantuntijoita kaikkien liiketoiminta-alueiden keskellä. Kun olet lukenut kirjanpidon, olet ammattilainen, joka toimii kaikkien kanssa - yksityisiltä ja pieniltä yrityksiltä suuryrityksille, valtion virastoille ja voittoa tavoittelemattomille yrityksille.... [-]

Yhdysvallat Warrensburg
Syyskuu 2019
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi