Filosofian maisteriohjelma brnossa Tšekissä

Suositut Filosofian maisteriohjelmat brnossa Tšekissä 2018

Maisteri

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Tšekin tasavalta on keskellä Eurooppaa on naapuri Slovakia, Itävalta, Saksa ja Puola. Tšekin yliopistot tarjoavat pitkäaikainen maine ja mielenkiintoinen erikoisaloja.

Tämä kaupunki on tuottanut merkkihenkilöitä; perustaja genetiikan Gregory Mendel on yliopiston nimetty hänen mukaansa. Kuitenkin kaupunki on, että haaste vielä, ja se pyrkii kautta korkeakoulut, tuottaa muita Mendels joilla voi olla vaikutusta yhteisön.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot brnossa Tšekissä 2018

Näytä lisää

Master In Eurooppalaisesta Hallintotavasta (kaksoistutkinto)

Masaryk University Faculty of Social Studies
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Tšekki Brno

Eurooppalainen hallintotapa on kaksoistutkintoon opetetaan yhteistyössä Utrechtin yliopiston Alankomaissa. Monitieteinen eurooppalaisessa hallintotapa antavat sinulle tietoja ja taitoja vastaamaan näihin kysymyksiin ja muotoilemaan asianmukaisia ​​ratkaisuja haasteisiin ne aiheuttavat. Näin se valmentaa käsitellä ja työskennellä monimutkaisuuden eurooppalaisen hallintotavan - sekä Brysselissä että kotona. [+]

FM:t 2018 brnossa Tšekissä. Double-koulutusohjelma kanssa Utrecht University. Käsitellään tärkeitä kysymyksiä nykypäivän Euroopassa Rahoitusmarkkinat kriisissä - miten niitä voidaan säännellä? Kestävä energia - miten voimme tehdä siirtyminen vihreään talouteen? Hyvinvointivaltiot - jos ne on uudistettava edistää taloudellista kasvua, ja jos niin miten tämä voidaan tehdä? Rajat ylittävässä poliisitoiminnassa - mitkä ovat kehittymässä malleja tiedustelutietojen vaihdon ja lainvalvonnan? Homogenointi - ovat Euroopan maissa yhä samanlainen, koska EU: ssa? Yhdistäjä tai underminer - onko EU uhkana demokratialle? Nämä ovat tärkeimpiä kysymyksiä Euroopassa. Jokainen niistä on toimintaa paikallisella, kansallisella ja Euroopan tasolla, ja jokainen vaatii oivalluksia taloustiede, laki ja julkisen hallinnon. Tieteidenvälistä Master Program in eurooppalaisesta hallintotavasta tulee varustaa sinulle tietoja ja taitoja vastaamaan näihin kysymyksiin ja muotoilemaan asianmukaisia ​​ratkaisuja haasteisiin ne aiheuttavat. Näin se valmentaa käsitellä ja työskennellä monimutkaisuuden eurooppalaisen hallintotavan - sekä Brysselissä että kotona. Ainutlaatuinen ohjelma Utrecht University Koska opiskelija tässä ohjelmassa, voit opiskella ja elää kahdessa eri paikassa. Näin voit tutkia ja kokea Euroopan asioita kahdesta eri näkökulmasta samalla tarjota sinulle ainutlaatuisen henkilökohtaisen kokemuksen. Vuosi 1 Ohjelman kuluu Masaryk University Brnossa joka on muun muassa, erityistä asiantuntemusta demokraattiseen ja markkinatalouden kehityksestä, joka on muuttamassa Keski- ja Itä-Euroopassa 1980-luvun lopulta. Vuosi 2 on ottanut kaikki opiskelijat yhteen Utrechtin yliopistossa (Alankomaat). Utrecht University keskittyy monitieteinen tutkimus eurooppalaisen hallintotavan käyttämällä yhdistettyjä oivalluksia oikeus-, talous-, julkisen hallinnon ja organisaation tiedettä. Graduate profiilia Tulla akateemisen ammattilainen Aikana Master Program in eurooppalaisesta hallintotavasta te koulutetaan analysoida monimutkaisia ​​ongelmia Euroopan asioita eri näkökulmista, kuten talous, laki, poliittisen tieteen ja julkishallinto. Lisäksi opit soveltamaan abstrakteja teoriat todellisiin... [-]