Filosofian maisteriohjelma vuonna Gaziantep Turkissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat vuonna Gaziantep Turkissa 2018

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi Master of Arts eli MA) on jatkotutkinto, jonka saa kuvataiteiden, humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden tai muiden vastaavien tieteiden opintoja suoritettuaan. FM-ohjelmat kestävät yleensä vuoden tai pari.

Yliopistot Turkissa tarjota joko kaksi tai neljä vuotta koulutuksen opinnoissa, mutta jatko-ohjelmia viime vähintään kaksi vuotta. On noin 820 korkeakoulujen Turkki mukaan lukien 76 yliopistoissa yhteensä opiskelijamäärien yli miljoona. Opetuksen laadusta Turkin yliopistojen vaihtelee suuresti, jotkut tarjoavat koulutusta ja tiloja par kansainvälisesti tunnettu kouluissa.

Gaziantep on kaupungin pitkä historia, sillä se on yksi vanhimmista jatkuvasti asuttu kaupungeista maapallolla, vuodelta 3650 eaa. On kaksi julkisen ja yksityisen yliopiston.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot vuonna Gaziantep Turkissa 2018

Näytä lisää

Kansainvälisten Asioiden Maisteri

Zirve University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Turkki Gaziantep

Kansainväliset suhteet jatko-ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille kehittynyttä osaamista kansainvälisten poliittisten, sosiaalisten, taloudellisten, kulttuuristen ja ympäristökysymykset. [+]

Zirve yliopiston kansainvälisten suhteiden osasto tarjoaa maisteriksi opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta kansainvälisissä suhteissa edistyneellä tasolla. Meidän monitieteinen ohjelma keskittyy tutkimukseen muuttuvat suhteet kansainvälisten toimijoiden, myös niiden poliittisten, taloudellisten ja kulttuurinen vuorovaikutus.

Osasto painotetaan riittävien taitojen akateemisen työn ja huolensa kehityksen kanssa syvällinen tuntemus kysymyksiä kansainvälisten suhteiden heijastuu ohjelman useita edistyneitä kursseja. Kurssit on suunniteltu seminaareja, joissa opiskelija osallistuminen on olennaisen tärkeää. Akateeminen henkilökunta kuuluu asiantuntijoita kansainvälisesti tunnettu alansa, ja osasto on monia yhteistyökumppaneita ja ystäviä organisaatioissa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Opiskelijat, jotka valitsevat kansainvälisten suhteiden osasto joutuvat nauttia opetusta pienissä luokissa hyvät mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä kehittää erilaisia ​​akateemisia ja henkilökohtaisia ​​taitoja. Ne voivat nauttia Department vilkkaalla tutkimusohjelma seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja opiskelija johti esityksiä. Osasto on sitoutunut kansainvälistymistä sen jatko opetussuunnitelma, ja aikoo opiskelijavaihto mahdollisuuksia partnerimme yhteisöille ympäri maailman. ... [-]