Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Aasia

Näytä kaikki FM-ohjelmat Tutkimusmenetelmätssa Aasia 2019/2020

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Täältä löydät Jatko-opinnot Tutkimusmenetelmätssa Aasia 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Tutkimusmenetelmät, Aasia

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
SOAS University of London

... [+]

Vähimmäisvaatimukset: Vähimmäiskoulutuksen toinen luokkamuoto vastaa sosiaalityön antropologiasta tai vastaa sosiaalisen antropologian maisteritutkinnosta. Tämä Masters on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa PhD in Social Anthropology.

Tyypillinen koulutusohjelman edellyttäisi ilmoittautumalla ja kulkee kolme täyttä yksikköä (tämä sisältää kaksi puolikkaina tutkimusmenetelmistä) ja lähettämällä väitöskirja.

Kaksivuotisessa kieliresurssissa opiskelijat osallistuvat ensimmäiseen vuoteen 2 intensiivistä kieliyksikköä ja tutkimusmenetelmää antropologiassa (1 yksikkö). Kesällä he osallistuvat kesäkouluun ulkomailla. Kun he palaavat, he ottavat toisen intensiivisen kieliyksikön toisena vuonna ja kaksi valinnaista antropologista yksikköä. Intensiivikielen reitillä sovelletaan samoja sääntöjä kuin tavalliselle MA: lle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS University of London

... [+]

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta London Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi