Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Yhdysvallat Arkansas Russellville

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Russellville Yhdysvalloissa 2019

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yliopistoissa Yhdysvalloissa hallitsevat maailman rankingissa ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä tutkimuksen paikoissa. State University järjestelmät ovat osittain rahoittavat valtion hallitukset, ja voi olla monia kampuksilla levinnyt ympäri valtio, satoja tuhansia opiskelijoita.

Russellville sijaitsee Arkansasissa, Yhdysvalloissa. Kaupunki on tunnettu paikallisen musiikin, taiteen kohtauksia ja historiallisia rakennuksia. Eri uskonnolliset ja kulttuuriset tapahtumat tekevät Russellville erinomainen paikka asua ja saada korkea-asteen koulutuksen.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Russellville Yhdysvalloissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Arkansas Tech University

Master of Arts tutkinto englannin kieltenopettajille (TESOL) sisältää neljä kurssia, jotka Arkansasin opetusministeriö on määrittänyt ESL-hyväksynnälle joustavassa koulut ... [+]

Master of Arts tutkinto englannin kieltenopettajille (TESOL) sisältää neljä kurssia, jotka Arkansasin opetusministeriö on määrittänyt ESL-hyväksynnälle joustavassa koulutusohjelmassa. TESOLin maisteriohjelma voi lisätä K-12-opettajien valtakirjaa, valmistaa oppilaita keskiasteen jälkeiseen opetukseen Yhdysvalloissa tai ulkomailla ja toimia perustana jatko-opinnoille.

Tämä ohjelma voidaan suorittaa verkossa.

TESOL-tutkinnon suorittaneiden tulee pystyä:

Osoita englannin kielen opetuksen teoriasta ja käytännöstä toisen kielen puhujille.

Luo kirjoitus, joka osoittaa kehittyneen kyvyn analysoida ja syntetisoida. Suorita alkuperäistä tutkimusta.

Ehdoton pääsy... [-]
Yhdysvallat Russellville
January 2020
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi