Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Yhdysvallat Florida Lakeland

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Lakeland Yhdysvalloissa 2019

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yliopistoissa Yhdysvalloissa hallitsevat maailman rankingissa ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä tutkimuksen paikoissa. State University järjestelmät ovat osittain rahoittavat valtion hallitukset, ja voi olla monia kampuksilla levinnyt ympäri valtio, satoja tuhansia opiskelijoita.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Lakeland Yhdysvalloissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Florida Southern College

Meidän dynaaminen Master of Arts Opetus on suunniteltu niille, joilla kandidaatin tutkinnon tieteenaloilla, jotka haluavat saavuttaa opettaja sertifiointi tai parhaillaan ... [+]

Master of Arts Opetus

Onko sinulla kandidaatin tutkinnon taide? Oletko biologi etsivät toisen uran? Rakastatko matematiikka ja haluat jakaa intohimosi?

Meidän dynaaminen Master of Arts Opetus on suunniteltu niille, joilla kandidaatin tutkinnon tieteenaloilla, jotka haluavat saavuttaa opettaja sertifiointi tai parhaillaan opetus tilapäinen todistus.

Floridan Premier opetusohjelma

Florida Southern College, voit ansaita arvostettu MAT tutkinto yksi alkuun jatko opetusohjelmiin Yhdysvalloissa - kohtuuhintaan. Tunnettu tarjoamalla huippuluokan osaamista onnistuneen, uran ajattelevia opettajia, tämä tutkinto valmistaa sinua vaikuttaa myönteisesti luokkahuoneessa, koulun ja yhteisön. Kumppanuudet paikallisten koulujen tarjota mahdollisuuksia harjoittelupaikkoja ja auttaa työharjoittelua suoritettuaan tutkinto.... [-]

Yhdysvallat Lakeland Tampa
Syyskuu 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi