Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Yhdysvallat New York Schenectady

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Schenectady Yhdysvalloissa 2019

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yliopistoissa Yhdysvalloissa hallitsevat maailman rankingissa ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä tutkimuksen paikoissa. State University järjestelmät ovat osittain rahoittavat valtion hallitukset, ja voi olla monia kampuksilla levinnyt ympäri valtio, satoja tuhansia opiskelijoita.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Schenectady Yhdysvalloissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Clarkson University Graduate School

Aloita Clarksonin yliopiston maisterin tutkinto yhden vuoden ohjelmasta, joka käynnistyy kesäkuussa intensiivisellä kesäohjelmalla, joka on suunniteltu opettamaan opettaj ... [+]

Aloita Clarksonin yliopiston maisterin tutkinto yhden vuoden ohjelmasta, joka käynnistyy kesäkuussa intensiivisellä kesäohjelmalla, joka on suunniteltu opettamaan opettajia opettamaan.

Syksyllä aloittaa mentoroitu alt = "opetustyöharjoittelu, joka valmistuu toukokuussa, ansaitsee New Yorkin valtion opettajan sertifikaatin ja on valmis aloittamaan alt =" kokopäiväisen opetuksen vain yhdellä vuodella.

Käytä tutkintoa opettaaksesi muita, mitä tiedät ja innostaa tulevia tutkijoita, insinöörejä, matemaatikkoja, teknologia- ja kielitieteilijöitä. Clarkson tarjoaa nopeutettuja palkintoja ja laajentaa apurahahakemuksia opiskelijoille kesäkuussa.

Muita etuja ovat:... [-]

Yhdysvallat Schenectady
June 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi