Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Yhdysvallat Vermont Burlington

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Burlington Yhdysvalloissa 2019

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Burlington kattaa kolmasosan Vermont väestöstä. Se on metron alueella, jossa sen talous pääasiassa vetoamalla koulutus-ja terveyspalveluja joten se on ihanteellinen paikka pyrkivä asteen tutkinnon.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Burlington Yhdysvalloissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Saint Michael's College

Maisterin tutkinto TESOL (MATESOL) on tehnyt opiskelijoita Yhdysvalloista ja vähintään 60 muissa maissa. Se on ollut osa Saint Michael College koska 1962.This 4 viikon, 1 ... [+]

Maisterin tutkinto TESOL (MATESOL) on laatinut opiskelijoita Yhdysvalloista ja vähintään 60 muissa maissa. Se on ollut osa Pyhän Mikaelin College vuodesta 1962. Meidän valmistuneet toimivat professorit ja ohjaajat soveltavan kielitieteen ja TESOL kaikkialla maailmassa. Ohjelma tarjoaa teoreettisen ja menetelmällisen koulutuksen integroitu käytännön kursseista. Tyypillisesti opiskelijat suorittavat koko ohjelman kolmen tai useamman lukukautta.

Selvitä, miksi opiskelijat valitsevat St Mike!

OnLine + OnCampus Vaihtoehto Niille, jotka haluavat joustavuutta ja mukavuutta. Viettää kaksi peräkkäisenä kesänä kauniissa Vermont. Loput harjoitustyö (12 ov-4 kurssia) on valmis linjalla. Kesällä istunto kestää 6 viikkoa kesäkuun lopusta elokuun alkuun. Suoriutuneelle opiskelijat saavat Maisteriksi TESOL. ... [-]
Yhdysvallat Burlington
September 2019
Full-time
Part-time
3 - 5 lukukautta
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi