Filosofian maisteriohjelma washington Yhdysvalloissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat washington Yhdysvalloissa 2018

Maisteri

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Washington State on yksi progressiivisen ja kehittyneet valtioiden maassa. Se on koti monet yliopistot, jotka tarjoavat joitakin parhaista koulutuksia lähes kaikki mahdolliset suuret.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot washington Yhdysvalloissa 2018

Näytä lisää

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdysvallat Seattle

[+]

.

Esimerkiksi:

Opiskelu ulkomailla [-]

Ma Koulutuksessa

Goddard College
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2018 Yhdysvallat Plainfield Seattle + 1 lisää

Vuonna Goddard Master of Arts in Education, voit valita aihe tutkimus ja suunnitella ohjelman tutkimus perustuu opit parhaiten ja mitä tutkimus voi edistää parhaiten sinulle ja yhteisölle. Goddard kutsuu ajattelemaan aiheeseen piirtämällä muilla asiaan koulutusaloilla, mikä puolestaan ​​mahdollistaa voit nähdä laajempi näkemys käytännöt ja teorioita luonnostaan ​​oman aihe tutkimuksen. Tällainen ... [+]

MA in Education

Vuonna Goddard Master of Arts in Education, voit valita aihe tutkimus ja suunnitella ohjelman tutkimus perustuu opit parhaiten ja mitä tutkimus voi edistää parhaiten sinulle ja yhteisölle. Goddard kutsuu ajattelemaan aiheeseen piirtämällä muilla asiaan koulutusaloilla, mikä puolestaan ​​mahdollistaa voit nähdä laajempi näkemys käytännöt ja teorioita luonnostaan ​​oman aihe tutkimuksen. Tällainen näkemys voit luoda kokonaisvaltaisempaa opinnäytetyö, ja voit oppia lisää prosessissa noin elämäsi, sinun haasteet ja lahjoja.

Master of Arts in Education tarjoaa opiskelumahdollisuudet näillä alueilla:

Opettaja Licensure Self-Suunniteltu Degree Yhteisön Koulutus Dual-Language / Varhaiskasvatus Koulu Neuvonta Endorsement Opinnot ei-tutkinto-opiskelijaa ... [-]