Filosofian maisteriohjelma länsi-Virginiassa Yhdysvalloissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat länsi-Virginiassa Yhdysvalloissa 2018

Maisteri

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yliopistoissa Yhdysvalloissa hallitsevat maailman rankingissa ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä tutkimuksen paikoissa. State University järjestelmät ovat osittain rahoittavat valtion hallitukset, ja voi olla monia kampuksilla levinnyt ympäri valtio, satoja tuhansia opiskelijoita.

West Virginia on yksi 50 Amerikan valtioiden että rajojen Pennsylvanian pohjoiseen ja riveissä 38. väkirikkain valtio. Pääkaupunki on Charleston ja on kaunis maisema koostuu vuoristot. Se on yli 30 yliopistojen ja korkeakoulujen sen rajojen.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot länsi-Virginiassa Yhdysvalloissa 2018

Näytä lisää

Ma Mediatutkimuksen

West Virginia State University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2018 Yhdysvallat Charleston

MA Media Studies on integroitu, monitieteinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille perinteisen perusopetuksen ja jonkin verran kokemusta viestinnän ja digitaalisen median. [+]

FM:t 2018 länsi-Virginiassa Yhdysvalloissa. MA Media Studies on integroitu, monitieteinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille perinteisen perusopetuksen ja jonkin verran kokemusta viestinnän ja digitaalisen median. Opiskelijat valmistuvat tämän verran, ainutlaatuinen Länsi-Virginia, sopivat ihanteellisesti hyödyntää laajentamalla työmahdollisuuksia graafisen suunnittelun, digitaalisen videon tuotantoon, interaktiivisen median ja multimedian tuotanto, sähköinen julkaisutoiminta, sekä online-tietopalveluja. Mediatutkimus valmistuneet valmistetaan uran viestinnän asiantuntijoita tällaisille paikoille kuten kaupan ja teollisuuden, oppimiskokemuksia ja viihdettä, ja valtion ja ei-voittoa tavoittelematon sektori. Valmistuneet ovat myös valmiita jatkamaan jatko työtä kohti tohtorin tutkinto. Opiskelija valmistuu suunnittelu, tekninen ja kriittistä osaamista ja tulee hyvin varustettu käsitellä monia haasteita yritysten, pienten yritysten, valtion virastot, voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja oppilaitokset, koska ne uskaltaa Digital Millennium. Ohjelman vaikutus Tietotekniikka on jo alkanut luoda kysyntää korkeasti koulutettuja työntekijöitä. Koska sähköisen kaupankäynnin yleistyessä, se ajaa edelleen muutoksia työmarkkinoilla. Valtiot ja maat, joilla on riittämätön tarjonta koulutettujen työntekijöiden näkevät korkeasti koulutettujen, hyvin palkattuja työpaikkoja muuttavat valtiot ja maat, jotka voivat toimittaa tarvittavia kykyjä. Koska tietotekniikan ja median infrastruktuurin edelleen laajentaa, tulee olemaan tarvetta johtajille, yrittäjille ja johtajille ohjaamaan tätä kehittyvä taloutemme. Mediatutkimus MA-ohjelma on tarkoitus olla merkittävä vaikutus tulevaisuuden talouskasvua Länsi-Virginiassa. Jotta valtio haasteiden syntymässä digitaalinen talous, meidän on työskenneltävä kovasti luoda uusia henkilöresursseja, jotka voidaan valmistaa meitä näihin haasteisiin. Ohjelmat kuten tämä, jotka liittyvät suoraan uusiin teknologioihin ja talouskasvu - auttaa West Virginia siirtyminen talous perustuu raskaan teollisuuden (kivihiili, kemikaalit ja valmistus) ja joka keskittyy median ja tietotekniikan. Pääsyvaatimukset - Graduate Program in Media Studies Opiskelijat myönsi mediatutkimuksen maisteriohjelmassa on oltava: Kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa Kolme... [-]