Jatko-opinnot Vakuutusalassa

Täältä löydät FM-ohjelmaa Vakuutusalassa

Vakuutusala

Master of Arts tutkinto, joka tunnetaan myös nimellä MA, on monivuotinen opintojakson, jonka avulla opiskelijat voivat lisätä osaamistaan ​​tietyllä alueella. Nämä ohjelmat voivat auttaa valmistamaan opiskelijoita onnistuneisiin uran valintaan.

Yksi MA-tutkinto, jonka opiskelijat voivat päättää harjoittaa, on vakuutuksen maisteriohjelma. Mikä on MA-vakuutus? Tämä tutkinto keskittyy riskiin - erityisesti menetelmiin, joiden avulla arvioidaan, kvantifioidaan ja hallitaan. Riskienhallinta tulee kykyyn tunnistaa tietyn vastuun laajuus ja laatia tehokas suunnitelma tämän riskin kattamiseksi. Sellaisena, vakuutusmasters-ohjelmien kurssiin liittyy usein melko paljon matematiikan ja rahoituksen kursseja. Eri ohjelmilla voi olla erilaisia ​​urapolkuja, joten muista valita ohjelma, joka parhaiten vastaa ammatillisia tavoitteita.

Tämän tutkinnon pääasiallinen hyöty on kokemus, jota se tarjoaa opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä vakuutuksen tai riskienhallinnan alalla. Kurssilla pyritään erityisesti antamaan opiskelijoille tunne siitä, millainen tämä työ olisi, sekä altistaa heidät useille eri osa-alueille vakuutuksen ja riskienhallinnan aloilla. Opiskelijat voivat siis tehdä perusteltuja päätöksiä siitä, mitkä alan urat kiinnostavat heitä.

Vakuutusalan maisteriohjelma vaihtelee kustannuksista riippuen koulun sijainnista ja koosta. Lisätietoa lukukausimaksuista ja ilmoittautumismaksuista ottakaa yhteyttä koulujen vastaanottotoimistoon.

Näiden ohjelmien jatko-opiskelijat ovat valmiita pääsemään vakuutuksen, riskienhallinnan ja pankkialan ammatillisiin alueisiin. Vakuutuksenvälittäjinä tai riskienhallintaan erikoistuneiden konsulttien kanssa nämä tutkinnon suorittajat voivat työskennellä ammattitaitoisten tikkaiden avulla auttamalla muita yrityksiä kattamaan riskejä. Opiskelijan valmius tietylle kentälle riippuu pitkälti oman päällikön ohjelmasta. Tästä syystä opiskelija voi myös suorittaa yhden näistä ohjelmista monilla keskeisillä taidoilla, jotka ovat välttämättömiä aktuaariksi, analyytikoiksi tai analyytikoiksi.

Vakuutusalan maisteri voi avata useita ovia opiskelijoille, jotka etsivät uraa vakuutuksen, riskinhallinnan tai rahoituksen alalla. Ohjelmoitavien ohjelmien listaus ympäri maailma auttaa sinua löytämään ihanteellisen koulun sinulle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

 

Näytä lisää