Filosofian maisteri (FM) Yhteiskuntatieteetssa jounieh Libanonissa

Näytä kaikki FM-ohjelmat Yhteiskuntatieteetssa 2018 jounieh Libanonissa

Yhteiskuntatieteet

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Yhteiskuntatieteet auttavat oppilaita ymmärtämään paremmin vuorovaikutusta ja järjestelmiä ihmisyhteiskunnassa. Aihepiireihin voi kuulua se, miten yhteisöt ja väestöt muodostavat hallituksia, tekevät lakeja, kehittävät talousjärjestelmiä tai miten yksilöt tekevät päätöksiä.

Libanon, virallisesti Libanonin tasavallan, on maa itäisen Välimeren. Se rajoittuu Syyria pohjoisessa ja idässä ja Israelin etelään.

Kaunis merenranta rannoilla ja häikäisevän yöt ovat kaikkein merkittävimmistä piirteistä Jounieh. Tämä kaupunki on täysin rikastettu arvoinen oppilaitosten, jotka palvelevat jokaisen genre opetusalan ja luotettavasti koulutusmahdollisuudet ympäri maailmaa.

Pyydä lisätietoa Filosofian maisterin tutkinnot Yhteiskuntatieteetssa jounieh Libanonissa 2018

Näytä lisää

Master Of Arts Kansainvälisissä Suhteissa

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 3 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Bachelor of Arts in International Relations ISSPA tavoitteena on kasvattaa opiskelijoita poliittisiin ja taloudellisiin teorioihin ja panokset, jotka rakenne valtioiden välisissä suhteissa. [+]

Bachelor of Arts in International Relations ISSPA tavoitteena on kasvattaa opiskelijoita poliittisiin ja taloudellisiin teorioihin ja panokset, jotka rakenne valtioiden välisissä suhteissa.

Tämä ohjelma perustuu seuraaviin teemoihin:

Kansainvälinen oikeus ja kansainväliset järjestöt Historia ja teoria kansainvälisten suhteiden Contemporary poliittisen ja taloudellisen panokset World Order ja Superpowers Diplomit

Bachelor of Arts in International Relations (96 ov - 3 vuotta) Master of Arts in International Relations (36 op - 2 vuotta) Tämä Master valottaa seuraavia aiheita:

Terrorismi ja kansainvälinen turvallisuus Kansainvälinen talous ja globalisaatio Kansainvälinen muuttoliike Ajankohtaisohjelmat Välimeren politiikka Poliittinen viestintä Jatko tutkimus väitöskirja Avoimet työpaikat ... [-]