Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Afrikka

Näytä kaikki FM-ohjelmat Yleinen kielitiedessa Afrikka 2019/2020

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Yleinen kielitiede on kielen ja sen rakenteiden tieteellistä tutkimusta. Oppiaineessa painotetaan erityisesti kielten muotoa, merkityksiä ja konteksteja. Yleinen kielitiede tutkii kielten välisiä yhtäläisyyksiä ja eroja, etsii niistä toistuvia kaavoja ja yrittää löytää noista kaavoista merkityksiä.

Vaikka valitset Itä-Afrikan mytologisia, lumoava Tansania, Senegal, maa Teranga tai Etelä-Afrikassa, jossa on laajat mahdollisuudet liota ja palvella, tutkimus Afrikassa on ylivoimainen.

Täältä löydät Jatko-opinnot Yleinen kielitiedessa Afrikka 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Yleinen kielitiede, Afrikka

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
University of Johannesburg

Soveltavan kielitieteen ja kirjallisuuden teorian jatkotutkinto-ohjelma, joka perustuu molempien tieteenalojen tietoalueisiin, on suunnattu kielten harjoittajien, kuten k ... [+]

Ma Soveltavan kielitieteen

Soveltavan kielitieteen ja kirjallisuuden teorian jatkotutkinto-ohjelma, joka perustuu molempien tieteenalojen tietoalueisiin, on suunnattu kielten harjoittajien, kuten kääntäjien, tulkkien, tekstitoimittajien, kielisuunnittelijoiden, tekstisuunnittelijoiden, kirjallisuuden, erikoistuneisiin koulutus- ja tutkimustarpeisiin arvioijat ja kieltenopettajat. Kääntäminen ja tulkkaus ovat monimutkaisia kielellisiä, kognitiivisia ja tekstimuotoisia prosesseja, joihin sisältyy muun muassa myös sosiokulttuurinen sovittelu.

Kun otetaan huomioon näiden toimintojen monimutkaisuus ja siten kielikäytännön monitieteinen luonne, nämä ohjelmat tarjoavat tasapainon teoreettisia, käytännön ja kokemuksellisia tietoja ja taitoja.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi