Filter
Master of Arts ‑tutkinnot

Täältä löydät FM-ohjelmaa Yritysrahoitusssa

Master of Arts tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat saada syvällistä tietoa tietyllä alueella. Useimmat jatko-opiskelijat jatkavat kandidaatin tutkintoa. Master of Arts -ohjelmat keskittyvät yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden aiheisiin.

Mikä on maisteriohjelma Corporate Finance? Kun opiskelet tällä alalla, opit yritysten rahoitusrakenteesta. Aiheita ovat rahoituslähteet, hallinto, talousteoria ja markkinat. Voit ottaa kurssit kirjanpitoon, rahoitusriskiin ja strategiaan, varainhoitoon, budjetointiin ja investointeihin. Luokat sisältävät yleensä teoreettisen ja käytännön harjoitusten yhdistelmän. Sinulla voi olla mahdollisuus osallistua alan asiantuntijoiden johtaviin mestarikursseihin. Monet Master of Arts -ohjelmat vaativat opiskelijoilta valitsemaan tutkimuksen alueen ennen opinnäytteen kirjoittamista.

Valmistuminen MA Financial Administration antaa sinulle taitoja edetä uraasi seuraavalle tasolle. Jos olet ammattitaitoinen, maisterin tutkinto voi auttaa sinua ottamaan enemmän vastuuta ja ansaitsemaan korkeampaa palkkaa. Jos olet vasta aloittanut uraasi, korkeakoulututkinto voi antaa sinun päästä ammattiasi johtajaksi.

Koulutuksenne kustannukset riippuvat yliopistosta, johon olet osallistunut. Tarkista valitsemastasi kouluista lisätietoja siitä, mitä se maksaa tutkintoon.

Kun ansaitset maisterin Corporate Finance -ohjelmassa, sijoitat itsesi johtajaksi useilla eri toimialoilla. Sinulla on kysyttävää suuryrityksissä, jotka arvostavat kykyäsi ymmärtää rahoitusta ja muita monimutkaisia ​​asioita. Voit työskennellä ohjaajana, neuvonantajana, sijoittajana, kirjanpitäjänä tai strategina. Vaikka osaamisesi sopivat hyvin yksityisen sektorin työskentelyyn, sinulla voi olla myös mahdollisuuksia työskennellä julkisessa taloustieteilijänä tai analyytikkona.

Älä odota ammattitaitojasi saavuttamaan korkeamman saavutustason. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Yritysrahoitus

Cracow University of Economics

Lyhyt tiedot: ohjelma aimes on syventää tietämystä rahoitus ja kirjanpito alalla raha- ja finanssipolitiikan, johdon laskentatoimen, paikallisten ja kotitalouksien rahoit ... [+]

Lyhyt tiedot:

Ohjelman aimes on syventää tietämystä rahoitus ja kirjanpito alalla raha- ja finanssipolitiikan, johdon laskentatoimen, paikallisten ja kotitalouksien rahoituksen, tilinpäätös, rahoitusjärjestelyjen, verotus; Ohjelma valmistuneet on varustettu erikoisosaamista olennaista työpaikkojen kansainvälisiä yrityksiä ja yhteisöjä rahoitusmarkkinoiden liittyvät yritysrahoituksesta ja kirjanpito. Kurssit Rahapolitiikka Sisäinen laskenta salkunhoito Teollis-ja tekijänoikeudet Ethics in Business Matemaattinen Economics tai Global Economics Business Communication in Foreign Language Graduseminaari kustannukset Account Luotto... [-]
Puola Kraków
October 2019
Full-time
4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi