MArch arkkitehtuurissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Määrittele uusi arkkitehtuurin toimintaohjelma. Perustuen RIBA Part 1 -pätevyyteen ja ammatilliseen harjoitteluvuoteesi, työskentelet sosiaalisesti sitoutuneissa live-projekteissa tutkiessamme aikamme keskeisiä arkkitehtuurikäsitteitä ja haasteita.

esittely

Koko tämän kurssin aikana tutkitaan arkkitehtuurin, paikan ja ihmisten välistä ainutlaatuista suhdetta radikaalin regionalismin ja kestävän suunnittelun menetelmien kautta. Teollisuustilojen, käytännön luennoitsijoiden, korkean profiilin vieraiden ja mahdollisuuden työskennellä live-build -projekteissa avulla voit myös kehittää ja tarkentaa omaa sosiaalisesti sitoutuvaa osallistavaa suunnittelukäytäntöäsi.

Kurssi on vahvistumassa. Odotamme, että suoritat tutkinnon RIBA: n validoimalla ja ARB: n määräämällä arkkitehtuurin maisterilla osan 2 tasolla.126714_pexels-photo-1109541.jpeg Lex valokuvaus / Pexels

Mitä opit

Tutkimalla arkkitehtien, yhteisöjen ja rakennetun ja luonnollisen ympäristön välisiä elintärkeitä yhteyksiä, tuotat monimutkaisia suunnitelmia, jotka testaavat uusia arkkitehtonisia hypoteeseja. Opit myös pohtimaan kriittisesti suunnitteluprosessin jokaisessa vaiheessa - ratkaisevan tärkeitä taitoja tällä haastavalla toimialalla.

Opintojakso yksi

Ensimmäinen vuosi on suunniteltu auttamaan sinua siirtymään ammatillisesta käytännöstäsi arkkitehtuurin maisterin akateemiseen kurinalaisuuteen. Arkkitehtuuriteorian syvän sukelluksen lisäksi toteutat osallistavia suunnitteluprojekteja ja integroitua vertaisoppimista - jonka avulla voit tutkia ja kehittää ainutlaatuista suunnittelukieltäsi. Laadit myös kirjallisen tutkielman kriittisen ajattelusi ja suunnittelusi suuntaamiseksi.

moduulit

 • Kaari 410 - Siirtymä
 • Kaari 420 - Opinnäyte - Teoria
 • Kaari 430 - Osallistu
 • Arc 440 - Tektoniikka

Opintojakso kaksi

Opintojaksossa 2 rohkaistaan ja juhlitaan esimerkillistä työtä, joka osoittaa tutkinnon suorittaneen osan 2 osassa. Koko vuoden ajan suoritat teknisesti toteutetun suunnitteluprojektin esitelläksesi tietosi, taidot ja omistautumisen reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseen heijastavan suunnittelun avulla.

moduulit

 • Kaari 510 - Sosiaalinen
 • Arc 520 - tekninen raportti
 • Arc 530 - Kattava suunnittelu

Yllä olevat moduulit ovat opiskelijoiden opiskelemia tai uusia ehdottamia. Ohjelmarakenteet ja moduulit voivat muuttua osana opetussuunnitelmien parantamis- ja tarkistusprosesseja. Jos jokin moduuli on sinulle tärkeä, keskustele siitä kurssinjohtajan kanssa.

Miten opit

Kurssi suoritetaan pääasiassa integroitujen studiosuunnitteluprojektien kautta sekä asiantuntijoiden järjestämillä luennoilla, seminaareilla ja työpajoilla.

Sekoitettua oppimista opetetaan kampuksella tapahtuvilla intensiivisillä toimilla, joita täydennetään online-etäopiskeluilla.

Arviointimenetelmät

Arviointi tapahtuu kurssityön kautta.

Arviointi

 • Muodollinen arviointi jatkuu koko kurssin ajan
 • Summatiivinen arviointi tapahtuu kunkin tutkimusjakson lopussa.

palaute

 • Muotoileva palaute on jatkuvaa sekä akateemiselta henkilökunnalta että vertaisilta.
 • Summatiivinen palaute tapahtuu kunkin tutkimusjakson lopussa.

henkilöstö

Luennoitsijamme ovat kansallisesti tunnettuja alansa asiantuntijoita, joilla on ajantasainen toimialatieto ja -kokemus. Opit myös inspiroivilta asiaankuuluvien ammattien vierailevilta luennoitsijoilta, erikoisuuksilla mukaan lukien; rakenteet, ympäristösuunnittelu ja konepajateollisuus.

laitteisto

 • Omistetut arkkitehtuuristudiot
 • Työpajat - 3D, metalli, puu, kestävät materiaalit, nopea prototyyppi, valu ja jyrsintä
 • Aihekohtainen kirjasto, jolla on useita verkkoresursseja
 • Tilat ulkokäyttöön
 • Opiskelijoiden tuki ja akateemiset tukipalvelut
 • IT - wifi ja avoimen pääsyn IT-sviitit molemmilla kampuksilla
 • Verkko-opiskelualue 24/7 ympäri vuoden
 • Monistus - suurikokoinen tulostaminen, Risograph-tulostimet, suuren mittakaavan skannaus-, laminointi- ja sidontapalvelut

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla on oltava vähintään yksi seuraavista pätevyyksistä:

 • Hyväksytty aste 2: 1 tai enemmän RIBA: n osan I validoidulta kurssilta
 • Ensimmäinen arkkitehtuurin tutkinto ulkomailta, jonka voidaan osoittaa vastaavan 2: 1 tai suurempaa RIBA: n osan I validoidulta kurssilta
 • RIBA-osan I validoidun kurssin arvosanoin 2: 2 suoritettu kurssi todisteineen portfoliossasi merkityksellisestä kehityksestä tutkinnon suorittamisen jälkeen
 • ARB-osan I kokeen onnistunut suorittaminen
 • Edellä mainittua vastaava akateeminen tai ammatillinen pätevyys, joka sinun tulisi kuvata yksityiskohtaisesti hakemuksessa.
 • Lisäksi odotamme hakijoiden olevan suorittaneet työkokemuksen arkkitehtitoiminnasta tai siihen liittyvästä tieteestä vähintään 12 kuukautta ennen jatko-opintojen aloittamista.

Jos olet suorittanut BA (Hons) -arkkitehtuurikurssin Falmouthissa suhteella 2: 1 tai uudemmalla, voit siirtyä tälle kurssille automaattisesti.

Kielivaatimukset

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun on osoitettava englannin kielen taidot, jotka ovat riittävän kehittyneitä opintojen suorittamiseen menestyksekkäästi. Hyväksymme valikoiman tunnustettuja englanninkielisiä pätevyyksiä, jotka vastaavat kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) akateemista vähimmäispistemäärää 6,5, vähintään 6,0 lukemisessa, kirjoittamisessa, puhumisessa ja kuuntelussa.

Kansainvälisten hakijoiden, jotka vaativat 4-tason opiskelijaviisumia opiskellakseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on suoritettava hyväksytyn turvallisen englannin kielen testi (SELT) hallituksen viisumipakkojen täyttämiseksi tai joilla on yliopiston hyväksymä ja hyväksymä kielitesti. Sisäänpääsytiimimme voi auttaa kaikissa kysymyksissä, jotka saattavat liittyä opiskeluviisumeihin tai sopiviin kielitesteihin.

Lukukausimaksut 2020-21

 • 8500 puntaa - kokopäiväinen UK / EU (maksettava 250 euron hyväksymismaksu. Tämä vähennetään lukukausimaksuista.)
 • 16 000 puntaa - kokopäiväinen kansainvälinen (vastaanottomaksu enintään 1000 puntaa maksetaan, kansallisuudesta riippuen. Tämä vähennetään lukukausimaksuista.)
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lue lisää

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Näytä vähemmän
Falmouth , Penryn + 1 Lisää Vähemmän