MGBM - Kappale 2: tekniikan maisterin tutkinto ja johtaminen

Tongji University, School of Economics and Management

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MGBM - Kappale 2: tekniikan maisterin tutkinto ja johtaminen

Tongji University, School of Economics and Management

Master of Global Business Management (MGBM) - Teknologia ja talous

Yleiskatsaus

Ohjelma on kokopäiväinen pre-kokemus jatko-tutkinto-ohjelma. Se on räätälöity tuoreille insinööreille, tiedemiehille tai johtajille, sekä kiinalaisille että kansainvälisille, jotka ovat kiinnostuneita ja päättäneet saada tietoa ja taitoja innovaatioiden hallinnan edistämiseksi ja hyödyntää teknologian voimaa globaaleissa organisaatioissa tai kiinalaisessa liiketoimintaympäristössä. Tämän ohjelman loppuun saattamisen jälkeen opiskelijoilla ei ole vain taitoja ottaa johtava asema innovaatio- ja teknologianhallinnassa, mutta myös huippuluokan tietämys ja käytännöllinen liiketoiminnan tunteminen Kiinassa.

Tutkimussuuntaukset

1. Talotekniikka ja projektin arviointi 2. Pääomasijoitus ja yrittäjyys 3. Investointipäätösten analysointi 4. Teknologisen innovaatioiden hallinta

Oppimisen kesto

Yhteensä 2 - 2,5 vuotta, mukaan lukien 1 - 1,5 vuotta ohjelmakursseille ja vähintään 1 vuoden laatiessa diplomityö. Kaikki tarvittavat kurssit on suoritettava 4 vuoden kuluessa.

Laajuus

Master-ehdokkaiden tulee ansaita vähintään 28 opintopistettä, joista 6 opintopistettä julkisiin kursseihin, 12 opintopistettä peruskursseille, 8 opintopistettä valinnaisille kursseille ja 2 opintopistettä pakollisille. Opiskelijoilla, joilla ei ole taloudellista tai hallinnollista taustaa, on valittava keräilykurssi, jolle ei myönnetä hyvää luottoa.

Huomautus: 18 luotto tuntia luottoa kohden; 2 tai 3 op / kurssi.

kohokohtia

  • Uudet lähestymistavat innovaatioon, joka perustuu johdon tieteeseen, jota ohjaa viestintä ja kaliiperi täysin hyödyntävän teknologian ja tiedon.
  • Hanki kehittynyttä tietoa ja käytännöllistä liiketoimintaa Kiinassa mielenkiintoisella tavalla luennoilla, seminaareilla ja seminaareilla, joita ovat tunnetut tutkijat ja alan asiantuntijat.
  • Kiinnostus reaaliaikaiseen liiketoimintaan: Kiinnostele todellisiin haasteisiin kiinalaisissa yrityksissä, jotka etsivät tuoreita ratkaisuja nykyisiin liiketoiminnan haasteisiin ja kiristävät urapolkuasi kansainvälisen yritysneuvonnan kautta.
  • Aloita venture kampuksella: Innovaatio- ja yrittäjyyskeskuksemme "Tongji Venture Valley" tarjoaa opiskelijoille alustan tuoda ideoita elämään ja antaa päivittäin yhteyttä aloittavaan kulttuuriin.
  • Mahdollisuus saada kaksinkertainen tutkinto 2,5 vuoden opiskelun aikana: yksi maisterin tutkinto Tongjista ja yksi maisterin tutkinto kansainvälisistä kumppaniinstituutioista kuten ESCP Europe, EMLYON Business School, EBS, HHL Leipzig, Politecnico di Milano jne.
  • Yksilöimäinen mentorointi nimetylle tiedekunnan jäsenelle diplomityön kirjoittautumista varten.
  • Runsaasti vapaaehtoisia aktiviteetteja kampuksella: esimerkiksi Shanghain kiertue, Kulttuuritoiminta kuten paperinleikkaus, kiinalainen kalligrafia, dumpling-valmistus, Shadow-nyrkkeily, yhden päivän retki vesipuistoon, Chat with Dean, kiinalainen kaveri-ohjelma, uusi vuosi juhla, kansainvälinen ruoka-karnevaali, kiinalainen festivaali Revelry, kiinalainen nurkka ja jne.

Aikataulu

53539_53521_Timetables.png

Opiskelijan kansalaisuus

Opiskelijoiden kansalaisuuden osalta otamme viimeisimmän kolmen lukuvuoden tilastot esimerkkinä. Kiinalainen maisteriohjelmien lisäksi jokaisella lukuvuodella opiskelee yli kaksikymmentä maata kansainvälisiä opiskelijoita. He liittyivät master-tutkinto-ohjelmaan, päällikön kaksoistutkintoon ja ei-tutkintoon. Kansainvälisten opiskelijoiden ja kiinalaisten opiskelijoiden osuus on noin kaksi. Katso seuraava kuvaaja opiskelijoiden kansalaisuudesta. 53399_Skjermbilde_2017-06-30_kl._18.14.47.png

Diploma ja todistus

Tongjin MTEM-tutkinnon kaikki tutkintovaatimukset täyttäen opiskelijat siirtyvät Tongjin yliopiston maisterin tutkintoon johtavasta liikkeenjohdosta ja tutkintotodistuksesta.

Ota meihin yhteyttä

lähetä sähköpostia osoitteeseen: semtj@tongji.edu.cn

Add .: SEM: n kansainvälinen yhteistyötoimisto, huone 1301, Tongji Building A, nro 1500, Siping Rd. Tongji-yliopisto, Shanghai, PR Kiina, 200092

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti


Päivitetty October 3, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
24 - 30 kuukautta
Kokopäiväinen
Locations
Kiina - Shanghai, Shanghai
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Kiina - Shanghai, Shanghai
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon