Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

ITP on kahden vuoden jatko-ohjelma New Yorkin yliopiston Tisch School of Arts -lehdessä, jonka tehtävänä on tutkia viestintätekniikoiden mielikuvitusta - miten ne voivat lisätä, parantaa ja tuoda iloa ja taidetta ihmisten elämään.

ITP ei kouluttaa ihmisiä ensimmäisistä työpaikoistaan ​​valmistumisen jälkeen. Koulutamme ihmisiä viimeisiin työpaikkoihimme.

Emme keskity vain teknisten taitojen opettamiseen - siihen on olemassa muita ohjelmia. Sen sijaan keskitymme kriittiseen ajatteluun, luovaan etsintään ja kykyyn oppia oppimaan. Emme hyväksy epäonnistumista - niin kauan kuin opit siitä. ITP: tä kuvataan toisinaan insinöörien taidekouluna ja samalla taiteilijoiden insinöörikouluna. Ehkä paras tapa kuvailla meitä on äskettäin mahdollinen keskus.


Yksityiskohdat

ITP on kaksivuotinen täysipäiväisen opiskelun ohjelma, joka johtaa MPS-tutkintoon. Tutkinto edellyttää vähintään 60 jatko-opintopistemäärän suorittamista kolmikerroksisessa rakenteessa. Tutkinto on terminaalinen tutkinto. Meidän on kokeellinen yritys - opetusohjelmaan lisätään säännöllisesti uusia luokkia - ohjelmaan osallistuneiden tulee olla valmiita liittymään tämän kokeilun henkeen ja ymmärtämään, että he keksivät tämän uuden kentän yhdessä heidän ikäisensä ja ITP: n tiedekunnan kanssa.

ITP pidetään myös pätevänä STEM-ohjelmana.

Osasto yhdistää älykkäitä ja intohimoisia ihmisiä eri tieteenaloilta, herättää heitä taitoilla ja käsitteellisellä ymmärryksellä, joka on välttämätöntä manipuloida uutta mediaa ja tukee sitten sovellusten opiskelijoiden unelmia. Sitä kutsutaan joskus insinöörien taidekouluksi ja samalla taiteilijoiden insinöörikouluksi.

New Yorkissa toimiva yritys houkuttelee jatkuvasti parasta ja valoisinta tiedekuntaa ohjaamaan oppilaitamme, mikä tekee ITP: n kuuluisimmista toimipisteistä vuorovaikutteisella areenalla.

Tutustu erilaisiin kursseihin, joita tarjoamme pienillä luokkakokoluokilla - käytännöllisestä kokeiluun, me pyrimme vuorovaikutteisuuden rajoihin.


Opetussuunnitelma

TIER 1 - FOUNDATION KURSSIT

(16 luottoa)

Säätiöluokat tarjoavat perustan teknisille taidoille, käsitteellisille ymmärryksille ja luoville prosesseille opiskeluprojektien tukemiseksi ja katalysoimiseksi. Jokainen säätiön kurssi tarjotaan vähintään kerran vuodessa. Yleensä opiskelijoiden odotetaan suorittavan nämä perustakurssit ennen siirtymistään Tier Two tai Tier Three. Koulutusohjelman suorittamiseen vaaditaan kuusitoista opintoviikkoa peruskurssissa. Aiempien opintojen tai työkokemuksen ansiosta jotkut opiskelijat voivat pitää itsensä jo taitavana säätiön kurssilla. He voivat hakea tiedekunnan neuvonantajaa lupaan luopua siitä. Peruskurssin luopuminen ei sinänsä vähennä 60-pisteen valmistumisvaatimusta; se tarkoittaa sitä, että opiskelija lisää valittavien opintojen lukumäärää tai kenttäopetusta.

TIER 2 - WORKSHOP JA SEMINAARIT

(40 luottoa)

Toisen luokan ryhmät tarjoavat oppilaille yhteyksiä, joissa kehitetään luovia ajatteluja, ongelmanratkaisuja ja teknisiä kykyjä. Opetussuunnitelma muuttuu vastauksena alan uuteen kehitykseen, opiskelijoiden etuja, mahdollisuuksia herättää mielenkiintoisia harjoittajia opettajina ja edeltävien lukukausien tuloksia. Se on seminaariluokkien seos, jossa opiskelijat lukevat, keskustelevat ja kirjoittavat uuden median ja tuotantoluokkien vaikutuksista, kun he tekevät asioita. Opiskelijoita kannustetaan säilyttämään tasapaino kolmesta tuotanto-luokasta ja yksi seminaari joka lukukausi. Vaikka useimmat luokat käyvät vuosia, jopa 20% voi olla kokeellista. Koska epäonnistuminen on kokeilun luonnollinen tulos, opiskelijoiden on oltava valmiita tuottamaan arvoa odottamattomista tuloksista.

Opiskelija voi myös järjestää harjoittelupaikkoja. Katso opintojaksoista lisää ideoita siitä, millaisia ​​luokkia olet aiemmin suorittanut. Suurin osa luokista on 4 pistettä ja opiskelijat yleensä kestää 4 kurssia joka lukukausi. Myös muutama 2 pisteen luokka.

TIER 3 - OPINNÄYTETYÖHANKKEET

(4 luottoa)

Opiskelija ilmoittautuu loppuseminaariin, jonka tarkoituksena on auttaa heitä määrittämään ja toteuttamaan loppuprojektejaan. Se on rakenteeltaan sarja kritiikki- ja esitystapaamisia, joissa käsitellään yksittäisten hankkeiden eri osa-alueita. Critique-istunnot ovat sisäisten istuntojen (eli vain luokan) ja ulkopuolisten vierailevien arvostelijoiden yhdistelmää. Opiskelijoiden odotetaan valmistuvan ja esittävän täysin jäsennellyn opinnäytetyön ja siihen liittyvän dokumentoinnin viimeisen lukukauden loppuun mennessä.

Käytä

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta NYU | Tisch »

Viimeksi päivitetty July 30, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
- Käy NYU Tisch verkkosivuilla opetusta ja maksuja.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Elo 31, 2021
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Elo 31, 2021