Ympäristötieteiden maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ympäristötieteiden maisteri

Normaali kesto: 2 vuotta (kokopäiväinen)

Lingnan University tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen jatkotutkinto ympäristöteollisuudessa yhdistämällä tiedeyksikön asiantuntemus kolmen tiedekunnan (taiteet, yhteiskuntatieteet ja liiketalous) kanssa sekä kumppanuuksien kanssa paikallisten ja kansainvälisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

Tiedeyksikössä on viisi jäsentä, joiden tutkimuksen ja opetuksen intressit kattavat ympäristötieteen ydinalueet mukaan lukien ekologia, evoluutio, geologia, maantiede, kaupunkitutkimus ja ympäristökasvatus.

MPhil in Environmental Science Program on kaikkien aikojen ensimmäinen tiedeohjelma, jonka tarjoaa Lingnan University tiedeyksikkö. Se on kaksivuotinen kokopäiväinen jatko-ohjelma, ja se kutsuu nyt hakemusta lukukaudelta 2021-22 alkavaan toiseen kohorttiin. Tämä ohjelma antaa opiskelijoille vahvan teoreettisen taustan ympäristötieteistä ja tarjoaa monipuolisen käytännön kokemuksellisen kokemuksen, joka tarvitaan menestymiseen tällä alalla.

Tutkimusalueet

Keskeiset tutkimusalueet:

 1. Evolution, ekologia ja suojelu
  • Fylogenetiikka ja populaatiogenetiikka
  • Makean veden ja maan ekologia
  • Tutkimukset villieläinkaupasta Aasiassa
  • Uuden tekniikan kehittäminen villieläinten kaupan täytäntöönpanon helpottamiseksi
 2. Kaupunkien ilmasto, ilman pilaantuminen ja ympäristöterveys
  • 3D-GIS ja paikallinen mallinnus
  • Ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arviointi (kaupunkien ilmasto ja ilman pilaantuminen)
  • Ympäristöepidemiologia ja terveysteknologiat
  • Ympäristötietoisuus ja kestävyys
 3. Tiede ja ympäristökasvatus

Hakemus pääsystä

Hakijoiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan pääsyä MPhil-ohjelmaan, tulee hakea suoraan yliopistosta.

Soveltamisjakso

Yliopisto kutsuu hakemuksia 2. marraskuuta 2020 - 22. tammikuuta 2021 . Myöhästyneet hakemukset käsitellään yksilöllisesti paikkojen saatavuuden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.LN.edu.hk/sgs/docs/pgrad.

Yleiset pääsyvaatimukset

 1. Hakija, joka hakee hakemusta MPhil-asteikolle, olisi tavallisesti:
  a. pitää olla kandidaatin tutkinto ensimmäisen tai toisen luokan arvosanalla tai vastaavalla standardilla, jonka yliopisto on hyväksynyt tätä tarkoitusta varten hyväksytylle korkeakouluopetukselle; tai
  b. ovat saaneet vastaavan pätevyyden; tai
  C. ovat antaneet tyydyttäviä todisteita akateemisista ja ammatillisista saavutuksista.
 2. Edellä mainitun lisäksi hakijan, jonka tutkinto ei ole Hongkongin tai englanninkielisen maan korkea-asteen oppilaitoksesta, tulisi saada vähintään 550 pistettä (paperipohjainen testi) tai 79 (Internet-pohjainen testi) testissä. Englanti vieraana kielenä (TOEFL) tai kaistatulos 6,5 tai enemmän kansainvälisessä englannin kielen testausjärjestelmässä (IELTS) tai vastaava piste arvostetussa testissä tai vastaava pätevyys kielitaidon osoittamiseksi, mikä voidaan harkita tapauskohtaisesti. Hakijoiden on täytettävä mahdolliset lisävaatimukset, jotka asetetaan ohjelmissa, joihin he hakevat pääsyä.

  [Huomaa: IELTS- ja TOEFL-pätevyyksissä, jotka on tarkoitettu pääsyyn 2020–21 -sisääntuloihin ja sitä eteenpäin, yliopisto hyväksyy vain tulokset, jotka ovat voimassaoloajan sisällä, ts. 2 vuotta siitä päivästä, jona maahantulohakemus jätetään tietylle saantikohortille.]

Lisäpääsyvaatimukset

 • Hakijan tulee olla kandidaatin tutkinto asiaankuuluvien pääaineiden joukossa, mukaan lukien erilaiset ympäristötieteiden pääaineet. Opiskelijoita, jotka eivät täytä tätä vaatimusta, mutta joilla on potentiaalia integroida ideoita eri tieteenaloille ympäristötieteiden edistämiseksi, voidaan harkita.
 • TOEFL- ja IELTS-pisteiden sijasta hakija voi saada palkkaluokan C tai korkeamman Cambridgen englannin kielen taitotestissä tai C-luokan tai korkeamman englannin kielen arvosanalla Overseas General Certificate of Education (GCE).

Tietoja yleisistä tiedusteluista

Yhteyshenkilö: Mei Chan
Sähköposti: scienceunit@ln.edu.hk
Puhelinnumero: 2616-7412
Faksinumero: 2616-5340
Osoite: Huone LCH116, 1 / F, Lau Chung Him Building, Lingnan University , Fu Tei, Tuen Mun, New Territories, Hong Kong

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Lue lisää

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Näytä vähemmän