Ympäristötieteiden maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Normaali kesto: 2 vuotta (kokopäiväinen)

Tiedeyksikkö perustettiin vuonna 2015 osana perusopetussuunnitelmaa ja yleissivistävän koulutuksen toimistoa kehittämään ja opettamaan luonnontieteellisille kursseille, jotka on tarkoitettu muille kuin luonnontieteiden opiskelijoille Lingnanissa täyttääkseen perusopetussuunnitelman ”Science, Technology and Society Cluster” -vaatimukset. Sen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden ymmärrystä ja tietoisuutta tieteestä kurssien, virallisten ja epävirallisten julkisten luentojen ja sitoutumisen kautta kampuksen ja paikallisen yhteisön kanssa.

Yksikön opetuksen tavoitteena on kehittää kursseja, jotka johdattavat Lingnan-opiskelijat luonnontieteiden jännitykseen ja tarjoavat heille taidot, joita he tarvitsevat tulevaisuuden edessä olevien monimutkaisten tieteellisten asioiden hoitamiseen.

Tiedeyksikössä on viisi jäsentä, joiden tutkimuksen ja opetuksen intressit kattavat ympäristötieteen ydinalueet mukaan lukien ekologia, evoluutio, geologia, maantiede, kaupunkitutkimus ja ympäristökasvatus.

Lingnan University tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen jatkotutkinto ympäristöteollisuudessa yhdistämällä tiedeyksikön asiantuntemus kolmen tiedekunnan (taiteet, yhteiskuntatieteet ja liiketalous) kanssa sekä kumppanuuksien kanssa paikallisten ja kansainvälisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

MPhil in Environmental Science -ohjelma on ensimmäinen tiedeohjelma, jota tarjoaa Lingnan University tiedeyksikkö. Se on kaksivuotinen kokopäiväinen jatkotutkinto-ohjelma, ja se kutsuu nyt ensimmäistä ryhmää, joka alkaa lukuvuonna 2020–21. Tämä ohjelma antaa opiskelijoille vahvan teoreettisen taustan ympäristötieteissä, ja tarjoaa myös monenlaisia käytännön kokemuksia, joita tarvitaan menestymiseen tällä alalla.

Tutkimusalueet

Keskeiset tutkimusalueet:

 1. Evolution, ekologia ja suojelu
  • Fylogenetiikka ja populaatiogenetiikka
  • Makean veden ja maan ekologia
  • Tutkimukset villieläinkaupasta Aasiassa
  • Uuden tekniikan kehittäminen villieläinten kaupan täytäntöönpanon helpottamiseksi
 2. Kaupunkien ilmasto, ilman pilaantuminen ja ympäristöterveys
  • 3D-GIS ja paikallinen mallinnus
  • Ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arviointi (kaupunkien ilmasto ja ilman pilaantuminen)
  • Ympäristöepidemiologia ja terveysteknologiat
  • Ympäristötietoisuus ja kestävyys

Pääsyperusteet ja vaatimukset

 • Opiskelijan pääsy yliopistoon perustuu akateemiseen soveltuvuuteen ja ohjelman mahdollisuuksiin. Ei pitäisi olla syrjintää sukupuolen, iän, rodun, uskonnon, etnisen alkuperän tai fyysisen vamman tai muun syyn perusteella.
 • MPhil- tutkinnon ehdokkaan tulee yleensä:
  • a) omistaa vastaavan kandidaatin tutkinnon ensimmäisen tai toisen luokan arvosanoin tai vastaavalla standardilla, jonka on myöntänyt yliopiston tätä tarkoitusta varten tunnustama korkea-asteen oppilaitos; tai
  • b) he ovat saaneet vastaavan pätevyyden; tai
  • c) toimittanut tyydyttäviä todisteita akateemisesta ja ammatillisesta suorituksesta.
 • Edellä mainitun lisäksi hakijan, jonka tutkinto ei ole Hongkongin tai englanninkielisen maan korkea-asteen oppilaitoksesta, tulisi saada vähintään 550 pistettä (paperipohjainen testi) tai 79 (Internet-pohjainen testi) testissä. Englanti vieraana kielenä (TOEFL) tai kaistatulos 6,5 tai enemmän kansainvälisessä englannin kielen testausjärjestelmässä (IELTS) tai vastaava piste arvostetussa testissä tai vastaava pätevyys kielitaidon osoittamiseksi, mikä voidaan harkita tapauskohtaisesti. Hakijoiden on täytettävä mahdolliset lisävaatimukset, jotka asetetaan ohjelmissa, joihin he hakevat pääsyä.
 • (Huomaa: IELTS- ja TOEFL-pätevyyksissä, jotka on tarkoitettu pääsyyn 2020–21 -sisääntuloon ja sitä seuraavaan ajanjaksoon, yliopisto hyväksyy vain tulokset, jotka ovat voimassaoloaikana eli noin 2 vuotta siitä, kun hakemus on jätetty tietylle vastaanottokohortille. )
 • Jotkut ohjelmat ovat määritelleet lisäpääsyvaatimukset. Hakijoiden on täytettävä mahdolliset lisävaatimukset, jotka asetetaan ohjelmissa, joihin he hakevat pääsyä.
 • Opinnäytetyön kieli on määritettävä ilmoittautumisajankohtana. Opinnäytetyön tulee olla englanninkielinen, paitsi kiinalaisen laitoksen hakijoille tai niille, joilla on muutoin lupa kirjoittaa tutkielmansa kiinan kielellä tai muulla kielellä. Hakijan, joka aikoo kirjoittaa tutkielmansa muulla kielellä kuin englanniksi, on ilmoitettava siitä hakemuslomakkeessa hyväksymistä varten asianomaiselle laitokselle. Hakijalle ei aiheudu ennakkoluuloja vastaanottoprosessin aikana, koska hän valitsi opinnäytetyön kielen, paitsi että vastaanotto-osaston tulee ottaa täysin huomioon kykynsä valvoa ja tutkia kyseistä opinnäytetystä kieltä.

Lisäpääsyvaatimukset

 • Asiaankuuluvat suuret yhtiöt sisältävät useita pääaineita ympäristötieteistä. Voidaan harkita opiskelijoita, jotka eivät täytä tätä vaatimusta, mutta osoittavat mahdollisuuksiensa integroida ideoita useille tieteenaloille ympäristötieteiden edistämiseksi.
 • Hyväksyy C-luokan tai sitä uudemman Cambridge-englanninkielisen testin tai vähintään C-luokan englannin kielen merentakaisten yleisen koulutustodistuksen (GCE)

Tietoja yleisistä tiedustelutiedoista:

 • Yhteyshenkilö: Mei Chan
 • Sähköposti: scienceunit@ln.edu.hk
 • Puhelinnumero: 2616-7412
 • Faksinumero: 2616-5340
 • Osoite: Huone NAB116, 1 / F, Uusi akateeminen kerros, Lingnan University , Fu Tei, Tuen Mun, New Territories, Hong Kong
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Lue lisää

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Näytä vähemmän